La Lucky Studio, pentru fiecare castig de 4.500 lei saptamanal, primesc 2.500 lei bonus!

0
868
videochat lucky
videochat lucky

Cea mai mare motivatie de a ma imbogati o gasesc la Lucky Studio, fara indoiala. De cand m-am angajat aici ca model, o tin intr-o continua evolutie a castigurilor. Castigurile imi cresc in mod constant si asta o datorez si faptului ca am destula motivatie la studio, prin faptul ca stiu ca daca am castiguri tot mai mari, primesc si bonusuri tot mai mari.

Am observat in ultima vreme ca usor, usor am depasit suma de 4000 de lei saptamanal. Adica in fiecare saptamana, media castigurilor mele era undeva intre 3500 si 4000 de lei. Si-apoi am vazut ca daca reusesc sa castig cate 4500 de lei saptamanal la Lucky Studio Iasi, primesc un bonus de 2.500 de lei in fiecare saptamana.

Sunt foarte motivata sa castig multi bani la Lucky Studio Iasi

videochat lucky
videochat lucky

Si-asa eram undeva pe-aproape de castigul acela, asa ca mi-am dat silinta sa depasesc 4500 de lei, ca nu mai aveam mult pana acolo. M-am ambitionat si imediat ce am depasit suma de 4.500 de lei intr-o saptamana, mi-am si primit bonusul de 2.500 de lei la Lucky Studio.

Asa, imi creste si comisionul, ca de la 50% castiguri in videochat, pot ajunge la 80%. Asta in contextul in care la Lucky Studio am parte de cele mai performante aparaturi, decoruri de senzatie, transport gratis si sedintele de make-up oferite gratuit in fiecare zi, alaturi de trainingul in videochat si cursurile de limba engleza.

Pot ajunge la un comision de senzatie, asadar, avand parte si de cele mai misto servicii in acelasi timp. Daca am vazut ca pot primi acest bonus mare, m-am tinut tot asa si de prima data cand am primit bonusul de 2.500 de lei la Lucky Studio, am mers asa mereu.

Comisionul din studio e mare, castigurile si bonusurile la fel!

videochat lucky
videochat lucky

De atunci tot mereu ma tin sa castig aceasta suma, pentru a primi bonusul acesta mare. Ca in total, acest bonus imi mai aduce inca 10.000 de lei lunar, numai din bonusuri, pe langa castigurile mele. 10000 de lei lunar in plus, esti nebuuun??!:))) E nebunie curata cati bani se castiga aici la Lucky Studio.

Si-n curand o sa am si bonusuri mai mari, ca imi propun sa depasesc acest prag, sa nu raman mereu aici. Dar, pana atunci, sunt mai MULT DECAT MULTUMITA de castigurile de aici, castiguri de care sunt sigura ca numai la Lucky Studio as putea avea parte, ca nicaieri in Romania nu mai exista joburi unde sa pot castiga atatea milioane, ca aici la Lucky.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.