AcasăBeneficii Lucky StudioLa Lucky Studio lucrezi în deplină libertate

La Lucky Studio lucrezi în deplină libertate

Nu stă nimeni într-un loc unde nu îi este bine. Aşa că e de preferat ca în momentul în care îţi alegi jobul să ţii cont de ceea ce ţi se oferă. Fii atentă şi la ce cerinţe ţi se impun. Spre exemplu la Lucky Studio ai parte de posibilitatea de a renunţa oricând. Acest lucru nu îl întâlneşti oriunde.

Condiţiile Lucky Studio

Acest studio de videochat m-a surprins total. Nu credeam vreodată să întâlnesc într-un singur loc atât de multe avantaje. Până la urmă este tot un job, cu responsabilităţi. Însă nu se compară cu acele locuri de muncă unde te stresezi şi ai mereu teama de a pierde o poziţie, de a fi certată de şef şi aşa mai departe. Contează enorm să fii degajată, să poţi fi tu, să lucrezi în deplină libertate. Exact asta am găsit eu la Lucky Studio!

Condiţiile lor de muncă sunt mai mult decât avantajoase. Şi îţi spun încă de la bun început cum poţi colabora cu ei. Dacă îţi place bine, dacă nu, poţi renunţa oricând. Nu te forţează nimeni, nu te condiţionează nimeni să rămâi într-un loc în care nu te simţi bine cu ceea ce faci. Şi apoi, aici ai toate motivele să rămâi!

Bonus de început

Din când în când un bonus îţi aminteşte cât de bine munceşti şi te face să te simţi bine ştiind că faci ceva ce contează. Dar la Lucky Studio e mai mult de atât. Primeşti un bonus încă de la angajare, bonus ce diferă în funcţie de ceea ce doreşti tu să alegi. Aşa este, ai şansa de a alege singură acest lucru. Mai exact, aşa cum mi s-a spus şi mie de la început, sunt  tipuri de bonus din care să alegi. Asta e în funcţie de modul şi timpul de colaborare cu Lucky Studio.

Să îţi dau doar câteva exemple: dacă decizi să încerci varianta de colaborare de 3 luni primeşti automat 3,560 de lei bonus. La un an ai peste 13 mii de lei. Şi lista continuă, 38.880 lei este cel mai mare bonus pentru un contract de 3 ani iar bonusul minim – 1.720 lei la contract de o lună. Cât de avantajos e asta?

Mă simţeam confuză şi nu ştiam dacă mă voi potrivi în acest loc sau dacă este pentru mine. Aşa că simpla încercare de a debuta în videochat a fost şansa mea de câştig. Practic poţi să alegi doar un contract scurt de o lună, să încerci cum e, tot vei primi bonus. Şi la final poţi renunţa, fără alte obligaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read

spot_img