La Lucky Studio, am ajuns să câștig și 10.000 de dolari lunar din videochat

0
1248
luckystudio.ro

Sunt una din cele peste 120 de modele de videochat de la Lucky Studio, fiind angajată aici de aproximativ 4 ani. Aceşti 4 ani de experienţă acumulată alături de Lucky Studio Iaşi au însemnat cât 10-15 ani de muncă  la un alt job. Câştigurile pe care le-am adunat aici în 4 ani de zile pot forma un salariu pe ani buni de zile al unui job obişnuit. Tocmai de aceea, afirm cu tărie că Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

În primul an, am acumulat toate cunoştinţele de care aveam nevoie pentru a fi un model de top. Profesionistele de la Lucky Studio mi-au fost permanent în preajmă, ajutându-mă cu tot felul de sfaturi şi idei. Deşi, pentru multe fete nu contează training-ul, pentru mine a fost esenţial în formarea mea ca şi femeie. Nu mi-a fost de ajutor numai în camera din care făceam videochat, ci şi în viaţa de zi cu zi. Am devenit mai hotărâtă şi mult mai puternică în ceea ce mă priveau deciziile, pe care le luam într-un mod impunător.

Nu îmi doream cele mai mari câştiguri din prima, pentru că ştiam că graba nu mă duce nicăieri. Aşadar, alături de Lucky Studio am avut răbdarea necesară pentru a avea câştiguri de senzaţie şi pentru a colabora ca o echipă. Am fost perseverentă, am muncit pentru a ajunge sus şi, în final, am reuşit. Nu a fost greu, dar a necesitat seriozitate şi răbdare.

Am fost ajutată de Lucky Studio foarte mult, prin bonusuri şi prin alte lucruri oferite de ei care mă duceau cu câte un rând mai sus în top. Câteva premii, câteva bonusuri şi uite aşa am devenit tot mai populară. Deşi Lucky Studio permite fiecărei fete să schimbe programul, camerele şi orice vor ele, eu nu am schimbat nimic. Am rămas mereu în aceeaşi cameră de muncă, cu acelaşi program.

Acest lucru a contat foarte mult, pentru că astfel mi-am făcut admiratori fideli, care veneau constant pe pagina mea şi îmi aduceau câştiguri incredibile. Poate părea nesemnificativ la prima vedere, dar nu este. Pentru partenerii mei de conversaţie era foarte important să mă găsească la aceeaşi oră, în acelaşi loc. Dacă eram haotică şi schimbam zilnic programul şi camerele, le era foarte greu să mă găsească. De aceea, mi-am calculat toţi paşii la Lucky Studio.

Pentru că am gândit fiecare pas şi am avut grijă, dar şi pentru că am muncit, acum câştig câte 10.000 de dolari pe lună. Mi-a trebuit cel puţin un an de experienţă, dar a meritat tot efortul. Acum, am câştiguri la care multă lume visează. Dar eu le am, datorită celor de la Lucky Studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.