La 21 de ani, mi-am luat un apartament in rate cu banii de la Heylux

6
1471

 Oare cum este sa ai propria locuinta la varsta de 21 de ani, in Romania? Numai copiii de bani gata au aceasta “onoare”, ca sa zic asa. Restul romanilor stau si muncesc o viata de om pentru a-si construi/cumpara o casuta. E nedrept, dar daca salariile sunt mici in tara, ce sa-i faci? Mai avem noroc ca mai sunt joburi precum cel de la Heylux, care ne mai scapa de aceste probleme.

Femeile, cel putin, chiar au mare noroc cu jobul de la Heylux, pentru ca pot foarte usor sa se realizeze, pot castiga atatia bani cat nici nu-si pot imagina. Nici eu nu imi inchipuiam ca o sa ajung intr-un moment al vietii in care o sa am contul cu atatia bani in el. Vezi si tu ce inseamna videochatul asta?

M-am angajat ca model de videochat cand nici nu ma asteptam

Eu care ma gandeam ca este un domeniu care nu-i bun de nimic si, ce sa vezi, acum sunt model de videochat la Heylux si cred total opusul. Acum consider ca nu stiu ce m-as face daca nu as avea jobul de la Heylux, sincera sa fiu. Jobul acesta chiar m-a ajutat mai mult decat credeam.

Pai sa ai la varsta mea propriul apartament, este o mare realizare. Bine, stiu ca este I rate, dar ce conteaza? Este al meu, este pe numele meu. Asta e tot ce conteaza. Plus ca rata lunara nu este atat de mare si nu este asta problema. Oricum daca era mare, tot imi permiteam sa platesc cu ajutorul banilor castigati la studio.

Ideea e ca puteam face rata si inainte sa ma angajez la Heylux, dar nu aveam stabilitate. Puteam castiga azi bani si maine poate nu mai lucram in acel domeniu, sau poate pierdeam jobul. Ce garantie aveam? Asa, la Heylux, am garantia ca pot lucra atata timp cat imi doresc eu.

Jobul de la Heylux imi ofera libertate, multi bani si siguranta

Pot semna ce contract de munca vreau eu cu Heylux, fie ca este de o luna, fie ca este de 6 luni, de un an, fie ca este de 3 ani, nu conteaza. Lucrez cat timp vreau la Heylux iar chestia faina este ca mai si castig cat vreau. Adica nu am un salariu fix ca model de videochat la Heylux. Mai presus de toate lumea de la Heylux stie sa tina un secret!

Din contra, castig atat cat imi propun eu. Media este intre 300 si 800 de lei zilnic, cam intre sumele astea pot eu castiga bani la studio. Cat este de super sa am un job atat de misto, datorita caruia imi permit atatea lucruri minunate!

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.