Jobul în videochat la Lucky Studio mi-a dăruit nunta visurilor mele

1
1291
luckystudio.ro

Ca orice femeie, am ajuns în momentul în care să îmi doresc să mă mărit, să îmi întemeiez o familie. Acest lucru s-a dovedit a fi foarte greu, deoarece o nuntă este mai costisitoare decât am crezut. Oricât aş fi muncit, nu reuşeam să strâng bani pentru prea multe lucruri. M-am hotărât, aşadar, să mă angajez ca model de videochat la Lucky Studio şi să îmi încerc norocul.

Norocul meu a fost mai mare decât mă aşteptam, pentru că am dat peste cel mai bun studio de videochat din ţară. Lucky Studio m-a ajutat necondiţionat să îmi pot îndeplini obiectivele. Îmi doream bani mulţi, într-un interval de timp scurt. Iar pentru că asta mi-am dorit, Lucky Studio asta mi-a oferit.

Nu sunt chiar cea mai tânără şi atractivă femeie, dar am senzualitatea mea. Senzualitate pe care Lucky Studio a pus-o în evidenţă foarte frumos, pentru a avea parte de câştiguri la fel de frumoase. Când nu ştiam ceva, beneficiam de cele mai bune sfaturi de la fostele modele de videochat, care acum erau traineri la Lucky Studio.

Cu toate aceste sfaturi, eu am putut pune în aplicare totul foarte uşor, astfel că nici câştigurile nu erau neglijabile. În primele zile, am câştigat mai slăbuţ, câte 200 de lei pe zi. Dar după nici o săptămână, am trecut la 300 de lei pe zi. Această creştere a câştigurilor era continuă şi permanentă, pentru că am ajuns să obţin şi câte 600 de lei pe zi-  in doar două luni!

Până la nunta mea, mai erau aproximativ 9 luni. În aceste luni, am reuşit să strâng sume considerabile, care m-au uimit până şi pe mine. Prin faptul că nu cheltuiam nimic, nici pentru machiaj, coafuri, transport sau cursuri, am putut economisi mult. Lucky Studio m-a scutit de multe cheltuieli, pe care mi le-a oferit gratis după semnarea contractului.

Cu economiile acelea şi cu bonusurile săptămânale, banii au început să fie într-un număr cât mai mare. Plus câştigurile de peste 800 de lei pe care le aveam după doar 6 luni de Lucky Studio. Nunta se apropia cu paşi repezi, iar eu încă nu ştiam dacă am strâns destui bani. Aşadar, m-am determinat într-o lună să fiu cea mai bună dintre toate. Şi cu ajutorul lui Lucky Studio, chiar aşa fost. Renumitul premiu de model al lunii a fost al meu, iar câştigul de 10.000 de dolari, tot al meu. Am fost în culmea fericirii!

În total, am lucrat un an de zile la Lucky Studio şi am strâns 30.000 de dolari, cu care mi-am făcut nunta mult visată. Sunt cea mai fericită femeie de pe pământ cu Lucky Studio.

1 COMENTARIU

  1. Inca stau si ma gandesc ca daca as fi ales alt studio de videochat, plateam sume anuale exorbitante doar pentru acest aspect. Insa, Lucky Studio mi-a demonstrat cat este de profesionist si a platit totul pentru mine, pentru a lucra cat mat confortabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.