Jobul in videochat la Heylux ma face sa uit de economiile la bani

10
1796

De fiecare data cand imi doream ceva, trebuia sa ma gandesc la bani. Nu era moment in care sa nu ma gandesc ca nu sunt bani, ca trebuie sa economisesc si asa mai departe. Daca voiam o vacanta, de exemplu, trebuia sa incep sa fac economii cu vreun an inainte. Pentru ca din salariul de 1300 de lei nu prea aveam ce economii sa fac… Asta a fost marea diferenta dintre vechiul job in Iasi si cel de la Heylux.

In timp ce la vechiul job in Iasi castigam 1300 de lei lunar, la Heylux puteam castiga atat chiar si intr-o zi daca imi puneam mintea la contributie. In acest studio de videochat din Iasi mi s-a dovedit ca totul poate fi posibil atunci cand imi doresc sa fie. Si daca tot se castiga atat de multi bani din videochatul de la Heylux, de ce sa nu incerc, nu?

Tu n-ai vrea sa-ti permiti orice, oricand, fara sa te gandesti la bani?

Ma saturasem sa tot economisesc pentru orice. Voiam sa fiu precum cei din filme care atunci cand isi propuneau ceva, obtineau clipind din ochi. Adica daca eu as vrea acum sa merg intr-o vacanta exotica, vreau sa-mi permit asta fara sa ma gandesc la costuri. Vreau sa pot face orice, oricand, fara temeri.

In final, nu acesta este scopul vietii? Sa ne putem bucura de ea in fiecare secunda? Pai cum ma puteam eu bucura daca pentru o vacanta trebuia sa incep sa strang bani cu un an inainte. Pentru ca din 1300 de lei, 500 de lei era chiria, 200-300 cheltuielile si facturile, transportul lunar la munca inca vreo 200 de lei si mai ramaneam cu nimic.

Cu jobul de la Heylux castig bani multi zilnic din videochat

Abia daca puneam 100 de lei deoparte lunar, si aceia cu greu. Insemna sa nu-mi fac nicio placere, ci doar sa economisesc. Iar eu nu vreau o asemenea viata. Vreau sa imi pot permite sa-mi pot lua un bilet de avion catre o vacanta de zile mari oricand vreau, chiar si acum daca-mi doresc.

Nu vreau sa ma gandesc: “Oare cat costa? Oare cati bani trebuie sa strang?” Nu! Gata cu economiile. Videochatul la Heylux imi arata ca pot avea tot ce vreau in viata, prin simplul fapt ca pot sta cate 7, 8 sau 9 ore online, sa vorbesc cu diferite membri de pe site-urile de videochat si sa-i atrag prin vorbe sa cheltuie bani pentru a conversa cu mine. Este atat de simplu sa castig intre 300 si 800 de lei la Heylux in fiecare zi. Atat de simplu sa am viata pe care mi-o doresc oricand, datorita jobului de model de videochat de la Heylux Iasi.

10 COMENTARII

  1. Da…e greu, intr-adevar…imi amintesc si eu cand am vrut sa merg in Grecia mi-au trebuit vreo 600 de euro pentru bilet si cheltuieli, bani pe care i-am strans in multe luni :)) cu un salariu de 1000 de lei ce era sa fac…

  2. Nu, bineinteles ca nu. Fac videochat la Heylux si pentru faptul ca am nevoie de liniste, de un job usor, accesibil, de o viata fara stres, frumoasa. De asta fac 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.