Jobul din Iași cel mai potrivit pentru tine: model de videochat la Lucky Studio

0
1701

       Tot timpul te întrebi la fiecare pas dacă ai făcut alegerea potrivită cu privire la ceva anume din viaţa ta.

Te temi că, dacă nu ai ales bine, viitorul tău va depinde de asta. Cu toţii ne gândim la viitor, este ceva normal.

Dar ce nu este normal este să trăim mereu cu grija că poate nu ne aflăm în locul în care trebuie sau nu am făcut alegerea corectă.

Ar trebui să ştim mereu ce am ales, să fim sigure pe ceea ce am ales şi să să fim convinse că suntem în siguranţă, indiferent de alegere.

Lucky Studio

Acesta ar trebui să fie cursul normal al vieţii, nu este normal să trăim în incertitudini şi griji. Singura noastră grijă în viaţă este s-o trăim intens şi să ne bucurăm de ea cât mai mult.

Ce m-a învăţat Lucky Studio

          Pentru mine, videochatul la Lucky Studio a fost benefic din toate punctele de vedere.

Primul lucru care mă face să iubesc Lucky Studio şi care mă determină să nu ascult niciodată vorbele răutăcioase este simplu:

La Lucky Studio am învăţat cum să-mi trăiesc viaţa şi cum să-mi las grijile în urmă.

Lucky Studio

Mi-am dat seama că sunt lucruri mult mai importante în viaţă decât stresul şi agitaţia zilnice în care trăiam.

Am realizat abia din jobul de model de videochat că sunt femeie şi merit altfel de tratament, altfel de viaţă … concret, merit fericire.

Iar dacă aş fi continuat cu vechea mea viaţă, fericirea nu ar fi apărut nicicum. De aceea am optat pentru schimbare şi sunt mulţumită de asta.

Avantajele unui program lejer şi relaxant

          Ceea ce m-a încântat la studio a fost faptul că atunci când m-am angajat mi s-a permis să-mi aleg propriul program de muncă.

Nu a mai fost cazul unui job care să mă încarce cu ore multe peste program sau cu stres şi nervi.

Lucky Studio

De data aceasta, am ales un program după bunul meu plac, în funcţie de activităţile şi priorităţile mele.

Acum nu mai ratez niciun moment important din viaţa mea, pentru că nu mai am un job stresant.

Dezavantajele neplăcute ale vechilor joburi

Mă bucur că nu mai stau cu grija că întârzii la muncă sau am altă treabă şi trebuie să renunţ ori la una, ori la alta. Oricum era, tot rău ieşeam.

Dacă întârziam sau nu mergeam la muncă eram mustrată sau mi se tăia din salariu, iar dacă renunţam la acea treabă importantă pe care o aveam de făcut, nu mai reuşeam să o finalizez.

Lucky Studio

Nu mi-a plăcut să trăiesc în această balanţă deloc echilibrată şi de aceea îmi place schimbarea radicală de la Lucky Studio şi profit de ea la maximum.

Acum am timp de toate, am timp pentru mine, am timp să mă distrez şi toate problemele au început să dispară.

Un job la care pot lucra o zi, două, sau cât timp vreau eu

          De ce spun că programul de la Lucky Studio Iaşi mă încântă? Pentru că eu sunt cea care alege câte zile lucrează într-o săptămână sau câte ore într-o zi.

Pot să lucrez chiar şi o singură zi pe săptămână, dacă asta mi-e dorinţa. Însă eu nu vreau pentru că îmi doresc să obţin cât mai mulţi bani.

Acum dacă vreau să lucrez 7, 8 sau 9 ore pe zi, pot să aleg. Îmi place că nu sunt constrânsă de un program fix şi încărcat.

Câştigurile pe care le obţin de pe urma acestui job lejer

          Este firesc ca, având parte de un asemenea job uşor şi relaxant, câştigurile mele să fie pe măsură.

Astfel că, eu mă laud cu un venit lunar de peste 7.600 de lei la Lucky Studio, pentru că muncesc cu drag când ştiu că am parte de condiţii atât de optime.

Pentru că sunt atât de liberă şi atât de mulţumită la jobul de la studio, sunt determinată tot mereu să obţin cât mai mult şi să am venituri cât mai mari.

Lucky Studio

Aşa am ajuns să mă bucur de 7.600-8.000 de lei lunar doar pentru că mă implic şi îmi place să socializez online cu admiratorii mei.

Plata la zi – între 300 şi 800 de lei

          Fără sistemul de plată la zi abordat de Lucky Studio eu nu aş fi fost capabilă să am câştiguri lunare atât de mari.

Pentru că am abilitatea de a încasa bani zilnic, sunt motivată ca în fiecare zi să obţin tot mai mult şi aşa ajung la venituri foarte mari.

Momentan, încasez zilnic câte 380 de lei la Lucky Studio şi sunt pe deplin mulţumită de asta.

În doar câteva zile la Lucky Studio eu câştig cât aş fi câştigat la vechiul meu job, care nu a făcut altceva decât să mă facă să-mi pierd timpul.

Un contract 100% legal care mă protejează în faţa legii

Lucky Studio

Cea mai mare grijă pe care o poate avea o femeie de ea însăşi la Lucky Studio este faptul că se protejează în faţa legii de către contractul oferit de studio.

Semnând acest contract, orice femeie beneficiază de protecţia legii şi de respectarea drepturilor, în prealabil cu aceasta. Practic, eu m-am protejat pe mine prin faptul că m-am angajat la Lucky Studio.

De ce? Pentru că acum beneficiez de acte în regulă, pe care le pot folosi oriunde merg şi care mă ajută şi pe viitor.

Nu trebuie să-mi fac griji că mi se fac retrageri din salariu şi nici că nu o să primesc pensie când o să îmbătrânesc, pentru că Lucky Studio este 100% legal.

În sfârşit pot să mă bucur de avantajele unui contract în care nu scrie ceva şi se întâmplă, de fapt, altceva.

Avantajul contractului de angajare la Lucky Studio

          Să nu crezi că acest contract a însemnat o simplă hârtie şi atât. De obicei, aşa înseamnă. Dar la Lucky Studio a însemnat motivul prin care am putut beneficia de numeroasele avantaje ale videochatului.

Unul din aceste avantaje este chiar bonusul de angajare, care începe de la 1.720 şi ajunge până la 38.880 de lei. În funcţie de durata contractului, bonusul de angajare este tot mai mare.

Lucky Studio

Aşadar, eu am ales un contract de 3 ani, pentru că am primit bonusul de 38.880 lei. Momentan, sunt de un an şi câteva luni la Lucky Studio, dar beneficiez în continuare de pe urma acestui bonus.

Bonusuri săptămânale drept răsplată

          Bonusul de angajare nu a fost singurul bonus de care am profitat pe durata muncii la studio.

Există zeci de bonusuri de care un model de videochat se poate bucura la Lucky Studio, iar printre acestea se află şi bonusul săptămânal.

La sfârşitul fiecărei săptămâni, mi se calculează venitul celor 5 zile lucrate şi în funcţie de acesta, mi se oferă un bonus.

Lucky Studio

Astfel, cu cât câştig mai mult, cu atât bonusul este şi mai mare. Asta este o altă metodă prin care sunt şi mai hotărâtă mereu să obţin mai mulţi bani.

Sunt atât de determinată pentru că ştiu că nimic din ce fac nu rămâne nerăsplătit şi sunt recompensată zilnic pentru fiecare gest făcut.

Cum reuşesc să am un venit tot mai mare de fiecare dată

          Venitul meu lunar este unul de peste 7.000 de lei în cazul în care nu adun şi bonusurile săptămânale pe care le primesc.

Gândeşte-te că aceste bonusuri săptămânale încep de la suma de 500 de lei şi ajung şi până la 3.000 de lei săptămânal.

Aşadar, venitul meu lunar poate fi chiar dublat de aceste bonusuri săptămânale, de care mă bucur acum doar datorită lui Lucky Studio.

Este amuzant, dar având atât de mulţi bani, uneori nu ştiu nici eu ce să mai fac sau să mai cumpăr cu ei. Nu sunt obişnuită să am un job care să-mi ofere încasări mai mari de zeci de ori decât cele pe care obişnuiam să le am.

Sunt extrem de mulţumită şi şocată, în acelaşi timp, pentru că nu ştiam că am abilitatea de a câştiga chiar atât de mulţi bani.

Mai adaug câteva sute sau mii de lei la venitul meu lunar cu aceste bonusuri şi observ cât de diferit este jobul de aici de alte joburi de care profită femeile. Sunt norocoasă!

Comisionul care face posibile toate câştigurile de milioane

          Toate câştigurile şi încasările mele depind şi ele de un detaliu foarte important oferit de Lucky Studio.

După cum bine ştii, există câte un comision din câştiguri la fiecare job.

Lucky Studio

Ei bine, comisionul meu a început de la 50% din încasări, dar poate să ajung la 80% din câştiguri într-un timp foarte scurt.

Comisionul de 80% din încasări oferit de Lucky Studio este cel mai mare comision fix oferit în ţara noastră şi mă bucur că mă aflu în locul care dispune de toate aceste facilităţi unice.

Libertatea de a munci în cel fel vreau eu

          Pentru mine toate aceste câştiguri şi avantaje ar fi fost de ajuns. Dar, spre surprinderea mea, nu s-au oprit aici.

Am avut încântarea de a afla că la Lucky Studio pot să aleg singură pe ce fel de site-uri lucrez.

Poate ai auzit deseori că se mai spunea despre videochat că există persoane care te obligă să faci nu ştiu ce. Poate aşa o fi, dar la Lucky Studio niciodată.

În acest studio mi s-a permis să aleg dacă vreau să lucrez pe site-uri non-adult, pe care pot doar să conversez toată ziua, sau site-uri adult, pe care mai pot dansa şi mă pot distra în cazul în care sunt mai energică.

Lucky Studio

Oricum ar fi fost, alegerile erau la latitudinea mea şi nimeni nu m-a obligat să fac nimic. Ba chiar mai mult, libertatea pe care o am aici nu am mai avut-o nicăieri altundeva.

Sunt liberă să râd, să cânt, să dansez, să fac orice vreau pentru că am propriul spaţiu de muncă în care nimeni nu intră.

Respect absolut prin confidenţialitate şi libertate

          Jobul la Lucky Studio nu se mai aseamănă cu nimic din ce am avut eu parte. Fiindcă am propria mea cameră, am parte şi de propriile decizii.

În acest sens, am scăpat de gura şefului care venea tot timpul şi mă critica pentru munca mea. De data aceasta, managera de la studio mi-a permis să fac orice în camera mea de muncă.

Cat timp am lucrat, nimeni nu m-a deranjat să-mi spună că fac ceva greşit sau că nu este bine. Sunt liberă să decid ce este mai bine pentru mine.

Lucky Studio

Asta înseamnă că primesc respect absolut şi mă bucur de acesta din plin. Este mare lucru să poţi avea un loc de muncă unde toată lumea îţi respectă munca şi te respectă şi pe tine.

Posibilitatea de a alege propria metodă de salarizare

          În cazul în care nu îmi mai doream banii de pe comision şi doream să fiu plătită altfel, se putea.

La Lucky Studio am observat că se poate întâmpla orice îmi doresc eu, trebuia doar să cer.

Lucky Studio

Aşadar, studioul mai dispune şi de un salariu garantat de 4.500 de lei în cazul în care există fete care cred că nu se pot descurca obţinând banii de pe comision.

Mi se pare grozav că există atâtea variante de alegere şi că nu am cum să mă plictisesc niciodată la studio.

Frumuseţea zilnică asigurată de Lucky Studio

          Dacă ai impresia că acestea au fost singurele lucruri de care mă bucur la studio, te înşeli. Ai fi uimită să afli că la Lucky Studio avantajele nu se opresc niciodată.

Astfel că, datorită contractului şi bonusului de angajare eu am beneficiat de şedinţe de înfrumuseţare în permanenţă.

Lucky Studio

În fiecare zi am fost delectată de câte un machiaj unic şi natural şi câte o coafură superbă, care să îmi scoată în evidenţă frumuseţea.

Profesionistele Lucky Studio s-au ocupat de aspectul meu fizic şi m-au aranjat în aşa fel încât să atrag cât mai mulţi admiratori online.

În acest sens, eu nu a mai trebuit să cheltui bani la saloane, pentru că Lucky Studio mi-a pus la dispoziţie toate aceste şedinţe.

Ca să nu mai spun de şedinţele de schimbare de look odată la 6 luni şi cele foto, prin care am fost promovată şi datorită cărora am avut câştiguri atât de mari.

Cursuri de limba engleză şi franceză gratis

          Încă o dovadă prin care Lucky Studio îmi demonstrează că este unic este interesul faţă de educaţia modelelor.

Mi-a asigurat cursuri de limba engleză şi franceză pentru a-mi îmbunătăţi comunicarea şi pentru a avea cât mai multe cunoştinţe.

Lucky Studio

Mi-a plăcut acest lucru, pentru că în mod normal nimeni nu plăteşte pentru a te învăţa pe tine. Ori vii învăţată, ori nu vii.

Dar Lucky Studio nu a fost niciodată aşa cu mine, oferindu-mi tot ce a putut pentru a mă face să mă simt confortabil.

O maşină care s-a ocupat de transportul meu la muncă şi înapoi

          Faptul care m-a încântat la studio a fost că m-a scăpat de toată grija cum că trebuie să folosesc mijloace de transport pentru a ajunge la muncă.

Lucky Studio

Acum mă pot îmbrăca aşa cum vreau şi nu trebuie să mă mai grăbesc să fug după autobuze, pentru că studioul mi-a pus o maşină şi o şoferiţă la dispoziţie care să se ocupe cu transportul meu zilnic.

Astfel ajungeam la studio la timp şi în siguranţă acasă. Ce aş putea să cer mai mult de la un job?

Acum ştiu că mă aflu în cel mai potrivit loc şi am cel mai bun job

          Având în vedere că niciun alt job nu mi-a oferit tot ce îmi oferă Lucky Studio, consider că mă aflu în locul ideal pentru mine.

Nu am de ce să mă tem că am făcut alegerea greşită, pentru că nu există alegere mai potrivită pentru femei decât Lucky Studio.

Am parte de cele mai bune condiţii de muncă, de cel mai luxos şi profesionist studio, de un program flexibil şi de toată confidenţialitatea şi discreţia de care am nevoie.

Ce îmi mai lipseşte? Absolut nimic, pentru că acum pot spune cu mâna pe inimă că nu mai am temeri nici probleme. Mă bucur de viaţă şi asta este tot ce contează.

Lucky Studio

Am învăţat, datorită videochatului, că anii din viaţa sunt preţioşi şi că viaţa este frumoasă, de aceea merită să mă aflu într-un loc care mă preţuieşte şi mă apreciază.

Altfel, mi-aş irosi viaţa şi aş ajunge într-un punct în care nemulţumirea îşi va spune cuvântul. Dar nu am vrut să fac asta. Am vrut să fac ceva productiv cu viaţa mea şi de asta sunt la Lucky Studio.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.