AcasăBeneficii Lucky StudioInvidiază-mă pentru jobul meu de vis la Lucky Studio Iaşi!

Invidiază-mă pentru jobul meu de vis la Lucky Studio Iaşi!

Sunt studentă, dar asta nu înseamnă că nu pot să mă întreţin singură. Lucrez, fac şi facultate, dar am şi timp pentru mine. Mi-am găsit un job care îmi permite toate aceste lucruri: este vorba de a fi angajată ca model la Lucky Studio.

Chiar dacă unii ar putea să ridice un semn de întrebare atunci când vine vorba de videochat, aflaţi că foarte multe păreri în legătură cu acest domeniu sunt total greşite. Cu aceeaşi mentalitate cred că am mers şi eu la interviu, dar ce am găsit la Lucky Studio mi-a demontat toate miturile pe care le aveam formate în minte.

Ce înseamnă un job de vis la Lucky Studio? Înseamnă să ai posibilitatea să câştigi foarte bine, muncind uşor, în condiţii excelente, după propriul program. Da, exact, după propriul program, pentru că turele şi zilele în care poţi veni la muncă ţi le stabileşti singură.

Pentru cele dintre voi care se gândesc că a lucra în videochat înseamnă să ţi se impună anumite lucruri, aflaţi că nu este deloc aşa. Ai la liberă alegere profilele adult şi non-adult, iar modul cum întreţii discuţiile cu admiratorii online ţine doar de tine. În plus, poţi renunţa oricând, însă dacă ai putea renunţa la avantajele pe care ţi le enumăr în continuare, mi-ai da de gândit.

Fiecărei fete şi femei îi place să se simtă în siguranţă la locul de muncă. Pentru asta Lucky Studio are o politică: în studioul de videochat nu au acces bărbaţii. Toate angajatele sunt femei, de la conducere până la contabilitate, de la modele până la şoferiţe sau personal de întreţinere. Da, şoferiţe – ca măsură de siguranţă în plus Lucky Studio oferă şi transport gratuit de la studio şi înapoi, de fiecare dată.

Un alt avantaj important pe care nu poţi să-l ignori la Lucky Studio este faptul că eşti plătită la zi. Împreună cu casiera îţi calculezi, la finalul turei, încasările, iar banii îi primeşti pe loc. Fără amânări, fără întârzieri, ci imediat! Alături de avantajul acesta mai stau însă şi serviciile pe care le primeşti la semnarea fiecărui contract (am uitat să vă spun că se lucrează 100% legal, cu contract de muncă sau de colaborare). Astfel de bonusuri includ make-up, sesiuni foto pentru portofoliul de model, cursuri de limbi străine, training – toate pentru a te ajuta să comunici mai bine şi să câştigi mai mult menţinându-ţi admiratorii în private chat.

Ţine cont de toate aceste lucruri, cântăreşte-le bine, iar apoi spune-mi: ţi se mai par atât de corecte părerile despre videochat? Convinge-te singură şi vino la un interviu la Lucky Studio, vei vedea că nu vei regreta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read

spot_img