Indiferent de situatie, tot jobul de la Heylux imi aduce bani zilnic

7
1546

 Acum un an si ceva m-am angajat ca model de videochat la Heylux si am facut videochat cam 3-4 luni, pana m-am lasat. Castigam o multime de bani, bineinteles, insa prietenul pe care il aveam atunci nu era de acord si m-a pus sa renunt. Asadar, renuntasem la cei 340 de lei pe care ii castigam zilnic la Heylux, pentru un job obisnuit in Iasi.

Intre timp, m-am despartit de acel baiat si mi-am dat seama ca fara jobul de la Heylux imi este din ce in ce mai greu. Adica oriunde mergeam, mi se spunea ca voi primi 900 sau 1.000 de lei pentru inceput si ca va trebui sa muncesc cel putin 10 ore pe zi pentru ei.

Imi convine mai mult sa castig cate 340 de lei zilnic din videochat

\

Ori eu la Heylux nu munceam decat 8 ore pe zi pentru cei 340 de lei si nu-mi convenea deloc. Totodata, nu-mi placea nici faptul ca pentru cei 900 de lei munceam o luna intreaga cate 10 ore pe zi, iar la Heylux puteam sa-i castig cu usurinta chiar si intr-o singura tura de munca.

Nici nu se compara felul in care se castiga bani din jobul de la Heylux si alte joburi. Pur si simplu mi s-a parut mereu mai usor sa fac videochat, de aceea m-am reapucat acum vreo 2 luni si tot la Heylux m-am dus. Si faza e ca nimeni nu s-a suparat pe mine ca am renuntat si am revenit.

Mai sunt multi angajatori care nu te mai primesc dupa ce pleci de la ei, dar la Heylux nu a fost deloc asa. Puteam pleca si puteam veni oricand, nimeni nu m-a criticat pentru nimic. Din contra, mai inteleasa ca la Heylux nu am fost niciodata. Aici lucreaza numai femei si poate si de asta.

E mai usor sa fac bani din videochat la Heylux

Cu toate ne ajutam si ne sustinem intre noi si-mi place asta. Si crede-ma ca am incercat alte joburi in Iasi, chiar am incercat. Cred ca am lucrat in vreo 5-6 locuri diferite inainte sa revin ca model de videochat la Heylux, dar pur si simplu nu mi-a placut niciunul.

Parca tot mai buni erau banii castigati din videochat in acest studio. Si mai usor, normal. Eiiii, si uite asa am revenit din nou in acest domeniu. Adevaru-i ca pana mi-am revenit, la inceput am castigat vreo 100-200 de lei zilnic, dar dupa vreo 2-3 saptamani m-am pus din nou pe picioare.

Acum castig din nou peste 300 de lei zilnic si totul e bine. Nu mai plec niciodata de la Heylux!

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.