La Lucky Studio, am învățat că încrederea este mai bună decât speranţa

0
1089
lucky studio

Oamenii sunt diferiţi şi fiecare are propria să viziune asupra vieții. În timp ce unii oameni au o viziune care spune că speranţa îi ţine departe de lumea reală, eu sunt de părere că încrederea este extrem de importantă pentru a reuși în viață.

Când am venit să mă angajez la Lucky Studio, aveam doar speranțe. Visam că o să câștig bine, că o să am liniște și totul o să fie bine, dar nu știam dacă ele se vor împlini. Partea grozavă e că aceste speranțe s-au transformat în încredere după discuția cu fetele de la studio. Iar încrederea asta în corectitudinea companiei s-a transformat treptat și în încredere de sine.

Oamenii încrezători ştiu mereu ce vor

Am învăţat să ştiu să mă încred în oameni buni, în ceea ce îmi oferă, lucru pentru care am şi semnat un contract de muncă cu Lucky Studio. Aici am regăsit o mulţime de condiţii pe care nu ţi le oferă altcineva. Și siguranța că-mi primesc toți banii zilnic, fără niciun fel de discuție. M-am liniștit deplin pentru că mi s-a dovedit că toate promisiunile studioului sunt reale: un program flexibil de muncă, beneficii peste beneficii, de la machiaj zi de zi, instruire lunară, transport în siguranţă şi propria mea cameră de activitate.

Cu Lucky Studio nu aştept

Pe lângă faptul că plec zilnic cu banii în mâna, am şi posibilitatea de a primi bonusuri. De exemplu dacă semnez un contrat pe o perioada lungă de timp şi anume 3 ani, primesc undeva la peste 38.000 lei, ceeea ce este uimitor. Mai ales că știu sigur că eu chiar voi încasa acești bani, că nu sunt promisiuni goale. Cine îşi permite să îţi mai dea ţie un bonus în ziua de azi, când toţi caută să prostească pe alţii.

Lucky Studio mi-a dat încrederea că pot trăi o viaţă mai bună, minunată. Este o viaţă plină de distracții, care mă fac să fiu o persoană veselă, încrezătoare şi care își dorește să câștige mereu mai mult și mai mult. Pentru că știu că pot realiza orice dacă îmi propun, că încrederea e mai puternică decât speranța. Acesta este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată și pe care ți-l doresc și ție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.