In fiecare zi castig macar 100 dolari din videochat la Heylux

0
1052

E chiar misto ca am o garantie a castigurilor cu jobul de la Heylux. Stiu ca de fiecare data cand pasesc in acest studio, o sa plec acasa cu o suma frumusica de bani, de care-mi cumpar vrute si nevrute. Dat fiind faptul ca sistemul de plata este unul la zi in acest studio de videochat, asta e de si mai mare folos.

Altfel se simte cum castig bani din videochat din imi primesc banii la fiecare sfarsit de tura. Ma simt foarte motivata in acest fel, daca e s-o spun p-aia dreapta. Ca daca azi plec cu-o suma mai mare de 100 de dolari in buzunar, normal ca ma motiveaza sa vin si maine la Heylux sa castig tot atat sau mai mult.

Mai mare motivatie decat un castig de 100 de dolari zilnic nu gasesti

Sincer, orice fata are nevoie de aceasta motivatie atunci cand lucreaza ca model de videochat. Indiferent de ce spui, uneori chiar ai nevoie de motivatie. De acord, jobul de la Heylux este unul usor, simplu, placut, dar tot imi trebuie si un imbold sa vin in fiecare zi aici.

Nu ca n-ar fi placut, ci pentru ca e un job, la urma urmei. Cu totii am vrea sa avem bani fara sa facem nimic, dar uite ca nu se poate. Nici nu fac mare lucru la Heylux, de fapt. Ca din statul online si socializatul pe site-urile acelea cu admiratorii online nu mi se pare cine stie munca.

Mai ales in contextul in care castig si sute de dolari de pe urma acestuia. Zilnic, nu lunar. Poate confunzi cand spun castiguri la Heylux, dar eu chiar ma refer la bani primiti in fiecare zi, castigati in 8 ore de videochat. Cand spun sute de dolari, ma refer la un castig zilnic.

Unii castiga cateva sute de dolari lunar. Eu le castig zilnic la Heylux

Stiu ca probabil unii n-au nici sute de dolari lunar, daramite in fiecare zi. De-aia e si greu de crezut uneori, dar nu e greu sa vezi cu ochii tai cati bani se castiga din videochat la Heylux Iasi.

Din punctul meu de vedere, eu asta apreciez cel mai tare la acest job, faptul ca pot pleca in fiecare zi cu bani la mine, si nu orice suma de bani, dupa cum am zis si mai sus. Chiar si 100 de dolari zilnic e super super misto, dar uneori castig si mai mult de atat la studio. D-asta jobul de aici e atat de marfa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.