In ce context pot primi 12.600 de lei cash la Lucky Studio Iasi?

0
1023

Cel mai perfect loc unde am avut parte de ajutor rapid cand ma aflam intr-o situatie dificila cu banii a fost Lucky Studio. Cred ca nu se putea sa gasesc o solutie mai eficienta decat cea de a ma angaja aici ca model de videochat. Clar a fost decizia cea mai inteleapta, pentru ca n-as mai fi avut parte de acest ajutor nicaieri altundeva.

Te-ai aflat vreodata intr-o situatie in care sa ai nevoie de bani, de multi bani cat mai repede? Pentru a rezolva o problema anume sau ceva… Si eu am trecut prin asta si-mi trebuiau foarte multi bani, pe care nu i-as fi obtinut decat daca lucram cateva luni bune undeva si strangeam fiecare leu.

La Lucky Studio am cel mai avantajos contract de munca pe care l-am semnat

Eu n-aveam luni de zile la dispozitie si nici nu voiam sa ma imprumut la banca sau sa intru in datorii. Aceasta nu era solutia pe care o voiam, in niciun caz. Mai bine mi-a fost sa ma angajez la Lucky Studio Iasi si am semnat un contract avantajos, datorita caruia am primit o suma mare de bani.

Cred ca acest bonus de angajare pe care l-am primit a fost creat, de fapt, pentru acest gen de situatii, pentru a ajuta fetele aflate in situatii dificile. In 30 de zile lucrate la Lucky Studio am castigat multi bani si dupa asta am primit 12.600 de lei cash, in mana. Pentru ce? Pentru angajare, nimic mai mult.

Oricum, daca stau sa ma gandesc bine, mi-as fi rezolvat problemele foarte bine si cu castigurile zilnice de la Lucky Studio pana sa primesc bonusul. Ca am avut 30 de zile la dispozitie la studio in care am putut castiga intre 400 si 2.000 de lei din videochat.

Lucky Studio este solutia tuturor problemelor financiare

Dar nu pot spune ca bonusul de angajare nu m-a ajutat. Mai ales ca n-am facut mai nimic pentru acesta, am semnat doar un contract de 3 ani de zile. Oricum imi trebuia un job stabil iar 3 ani de zile nu-s multi ani, in special daca am primit si suma de 12.600 de lei in mana doar pentru asta.

Din punctul meu de vedere, este foarte avantajos, nu stiu cum crezi tu ca este, dar eu mai bine de atat nu m-as fi descurcat. Cred ca am reusit sa ma descurc de minune cu locul de munca de la Lucky Studio, pe care orice ieseanca ar trebui sa-l incerce, chiar e ceva special.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.