AcasăHeyluxHeylux Iasi este cel mai serios studio de videochat in privinta angajarilor

Heylux Iasi este cel mai serios studio de videochat in privinta angajarilor

Pot spune ca, spre deosebire de alte studiouri de videochat din tara asta, dar si de alte firme si companii in general, Heylux le intrece cu brio pe toate. Cand vine vorba de seriozitate si corectitudine in videochat, Heylux mi-a aratat ca este un studio profesionist, care respecta aceste norme in totalitate.

In mod normal, nu m-as fi increzut in vreun studio de videochat vreodata, mai ales la ce reputatie au unele. Dar Heylux mi-a dovedit zi de zi ce inseamna legalitate in videochat, ce inseamna adevaratele castiguri in acest domeniu si care sunt cele mai bune conditii de munca pentru acest tip de job in Iasi.

Angajarea in videochat la Heylux a fost avantajoasa din prima zi

Inca de la angajarea in videochat cu acestia, am avut parte numai de lucruri bune. Am inceput cu un contract de angajare in videochat care, nu numai ca este legal, dar este si foarte avantajos din punctul de vedere al castigurilor. Acest contract in videochat mi-a oferit sansa de a alege un bonus de angajare incepand de la 1.100 de lei, pana la 13.000 lei cash.

Ceea ce inseamna ca bonusul era cu atat mai mare cu cat perioada contractuala pe care o alegeam era si ea mai mare. Deja mi s-a oferit libertate in videochat de la inceput. Apoi, Heylux mi-a dat sansa de a-mi alege propria camera de logare din cele pe care le are si propriul program de munca, pe ce tura de munca doream eu.

Cand am inceput sa fac videochat la Heylux, chiar din primele zile am avut parte de transport gratis, machiaj in fiecare zi si sedinte foto (lucruri de care am parte si acum). Pe langa faptul ca mi-am primit bonusul de angajare asa pe degeaba, fara sa fac nimic si mi s-au oferit servicii gratis si conditii excelente de munca, ma mai bucur si de castiguri zilnice mari.

La Heylux, ma bucur de corectitudine, legalitate, respect

Castigurile mele zilnice de la Heylux sunt intre 300 si 800 de lei, asa cum sunt a fiecarui model de videochat de aici, de altfel. Acestea au sansa sa creasca mai mereu datorita comisionului progresiv pe care Heylux mi-l ofera, ce incepe de la 50% si ajunge si la 80% din castigurile in videochat.

Bineinteles, aceste castiguri zilnice la Heylux sunt si ele completate de catre bonusurile saptamanale, care sunt un simplu premiu pe care studioul il ofera fiecarui model care persevereaza si are vointa de a castiga bani din videochat.

 Iar toti banii acestia ii primesc in cel mai corect mod, fara intarzieri si alte prostii, conditiile de munca aratandu-mi ca sunt intr-un studio de videochat din Iasi complet legal. As putea sa mai spun ceva, cand la Heylux Iasi am totul?

10 COMENTARII

    • Pai da, pentru ca daca nu ar castiga din videochat nimic, atunci bonusul pentru ce ar fi? Oricum nici nu intra in discutie asa ceva, pentru ca toate fetele de la Heylux vor sa faca bani si au vointa!

    • Paaai, in mare parte cam 390 de lei pe zi :* O multime de bani 😀 Si inca n-am atata experienta in videochat. Cand o sa am mai mult, o sa castig mai bine :>

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read

spot_img