Forumul Lucky Studio este cutia cu secrete frumoase a videochatului din Iași

10
1769

Deseori am auzit oamenii vorbind despre videochat şi despre fetele care fac asta, până în momentul în care am ajuns să fiu chiar eu una din acele fete cu Lucky Studio. În momentul în care chiar eu am ajuns să lucrez în acest domeniu, părerea mi-a fost schimbată faţă de ceea ce auzeam pe la alţii.

Probabil oamenii vorbeau despre videochat pentru că nimeni nu îi lămurea cu ce se întâmplă în spatele acestuia. Dar transparenţa acestui studio de videochat din Iaşi m-a ajutat să văd videochatul dintr-o altă perspectivă.

În general, studiourile de videochat nu dezvăluie nimic din ce se întâmplă în afacerea lor. Dar am găsit un studio diferit faţă de toate celelalte din România, şi anume Lucky Studio Iaşi. Aceştia au pus la dispoziţia mea şi a tuturor româncelor forumul Lucky Studio, pentru a ne ajuta cu informaţii despre videochat.

Pe Lucky Studio Forum am aflat totul despre câştigurile din videochat

camera-studio-videochat3 (1)

A fost foarte surprinzător pentru mine să văd cât a fost de uşor să aflu totul despre Lucky Studio doar prin intermediul unui forum.

N-am mai văzut studiouri în România care să vorbească atât de deschis despre ce se întâmplă în interiorul afacerii lor, dar asta m-a atras. Mi-a plăcut că Lucky Studio n-a avut nimic de ascuns şi mi-a pus la dispoziţie acest forum.

Acolo am putut afla de la alte fete că am posibilitatea de a obţine zilnic între 300 şi 800 de lei, iar săptămânal premii între 300 şi 3.000 de lei. Unde în altă parte în România aş mai fi găsit un job atât de avantajos? Mi-am zis că, dacă totul este adevărat, mă voi angaja la Lucky Studio şi nu voi mai pleca.

Am aflat de pe forum cât de profitabil e să fiu model la Lucky Studio

gorgeous_girl_86_wide_wallpaper

N-am mai stat foarte mult pe gânduri după conversaţiile avute cu fetele de pe Lucky Studio Forum. M-am decis să mă duc direct la interviu, unde m-am decis să semnez contractul de angajare în videochat imediat.

Dacă până să merg la Lucky Studio aveam dubii, după ce am ajuns acolo şi am văzut interiorul, fetele de acolo şi beneficiile, m-am lămurit. Voiam să lucrez la Lucky Studio cu orice preţ, iar dorinţa mi-a fost îndeplinită.

Imediat ce m-am angajat la Lucky Studio, mi s-a făcut o şedinţă foto foarte frumoasă, pe care n-am plătit-o. N-am plătit nimic la Lucky Studio, începând de la şedinţe foto, şedinţe de înfrumuseţare în fiecare zi, transport…absolut nimic!

Eu doar beneficiam de acestea, în timp ce obţineam în fiecare zi câte 260-380 de lei. Minunat, nu?

10 COMENTARII

    • Adică obţin între 260 şi 380 de lei în fiecare zi la Lucky Studio. Am spus asta pentru că nu câştig în fiecare zi la fel, ci câştigurile variază între sumele acestea. 😀

    • Păi vezi? Dacă nu eşti la Lucky Studio, nu ştii cum e să te bucuri de atâţia bani. Mai bine încearcă un job aici, nu mai pierde timpul tău preţios cu joburi care nu te apreciază :*

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.