Femeia se face remarcată în mod unic

0
1300
lucky studio

Aparenţa este unul din acele lucruri care chiar contează pentru o femeie, încât o femeie poate încerca diverse lucruri care să o ajute să îşi păstreze aspectul fizic pe atât de frumos, pe atât de plăcut, cu un strop de atractivitate. În zilele prezente cele mai multe femei cheltuie sume impresionante de bani pentru a-şi pune în valoare personalitatea, de la farduri şi cosmetice până la cele mai scumpe haine, de firma bineînţeles.

Înainte de a spune altele, m-am gândit să vă spun că fiecare femeie are propriul mod de a se face remarcată. Eu de exemplu nu investesc atât de mult în mine, pentru că nu îmi place să îmbrac o mască şi să mă afişez în lume. Mai mult de atât lucrez ca model de videochat la Lucky Studio Iaşi şi aici ştiu că aspectul meu interior este cel care contează. Ştii cum se spune că frumuseţea este trecătoare, dar prostia nu?! Tocmai de aceea, prefer să nu dau bani pe produsele cosmetice, bani pe care îi câştig relativ uşor, bani care nu sunt tocmai puţini, bani care provin de la Lucky Studio, ci prefer să îndeplinesc alte nevoi ale societăţii.

Nu pot să spun că am fost săracă sau că am fost bogată, dar am ştiut dintotdeauna că trăiesc într-o familie modestă, cu ambii părinţi în câmpul muncii. Mama este profesoară, iar tatăl este instalator. Poate nu câştigă împreună cât un deputat, dar cel puţin au avut grijă ca eu şi fraţii mei să ducem o viaţă decentă şi să nu ne lipsească cele materiale.

De aceea după ce am împlinit 20 de ani m-am decis că ar fi cazul să încerc să îi recompensez pentru eforturile pe care le-au făcut pentru mine şi pentru că mama mi-a dat o educaţie bună, m-a învăţat să îmi ajut semenii. Am venit să lucrez cu Lucky Studio pentru că am simţit că aici mă regăsesc, pentru că aici am găsit ceea ce acasă nu am avut, şi anume o soră. „Sora” mea de aici are grijă de mine, îmi da cele mai bune sfaturi şi mă învaţă cum să reuşesc în domeniul videochatului.

Părinţii au ştiut din prima zi că voi lucra pentru Lucky Studio şi nu au fost împotrivă. Au zis că este alegerea mea şi dacă este să trag o învăţătură din aceasta, măcar să o fac şi să o simt pe pielea mea. Până acum, drept să vă spun, am avut numai părţi bune, iar când o să fie să îmi shcimb părerea am să va anunţ şi pe voi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.