Experienta unei calatorii mult asteptate

0
1193
Luckt Studio

Sa incep prin a va spune ca atunci cand am inceput sa lucrez ca model de videochat pentru Lucky Studio eram o fata mai putin realista, eram o fata cat se poate de simpla si cat se poate de naturala. Nu zic ca acum mi-am schimbat personalitatea, dar cu siguranta mi-am schimbat si infatisarea. Inainte nu prea investeam mult in mine, pentru ca ma gandeam ca cine ma place, ma place asa cum sunt si pentru ceea ce sunt.

Cu timpul, lucrand impreuna cu fetele de la Lucky Studio am inceput sa inteleg ca lumea este si poate deveni mult mai frumoasa daca ai bani si esti capabila sa te gandesti sa ii investesti in propria persoana. Pana acum nu am calatorit in afara tarii, am avut mici excursii, dar toate in Romania.

Cu timpul am inceput sa ma gandesc ca viata iti ofera o multime de sanse, ca trebuie sa le prinzi din zbor pentru ca altele nu se vor mai ivi. Asa ca am acceptat sa merg intr-o calatorie organizata de intreg studioul Lucky, calatorie in care am fost peste 50 de modele. Pot spune ca a fost o experienta unica, ca am ajung in Venetia, care este cu mult mai superba decat iti poti imagina. Probabil ca fiind si o fire mai romantica, m-am atasat mai tare de aceasta destinatie si am inceput sa ma gandesc si la o posibila iubire pe viitor.

Lucky Studio probabil este unicul tip de studio de videochat care o data la ceva timp investeste in relaxarea partenerelor de munca, care le aduce un plus de farmec in propria viata, in situatia in care sa te simti unica, sa te simti apreciata. Stiam ca Lucky Studio nu va asigura decat transportul si cazarea, incat cu o luna inainte am decis sa muncesc suplimentar pentru a castiga mai multi bani pentru a-i cheltui pentru mine.

Vreau sa va spun ca pe langa faptul ca am vizitat o multime de monumente, muzee si strazi romatice, am avut sansa sa ma plimb si cu gondola si sa ascult cea mai romantica muzica, care mi-a patruns in intreg corpul. Sa nu mai spun ca am reusit sa imi iau o multime de bijuterii si haine la cele mai mici preturi. Sa nu credeti ca am ratat petrecerile. Desi a fost o scurta excursie, de 4 zile, am avut timp si sa petrec. Probabil a fost cea mai frumoasa calatorie de pana acum si cu siguranta imi doresc sa mai vizitez si alte locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.