Esti interesata sa castigi peste 300 de lei zilnic? Atunci vino la Preziosa!

10
1948

De cand lucrez la Preziosa si castig intre 300 si 800 de lei zilnic, stau si ma intreb: oare cate femei ar fi interesate de acest job in Iasi? Oare cate vor sa obtina peste 300 de lei zilnic doar din videochat, doar din socializare si distractie?

Si gandindu-ma eu asa, mi-am dat seama ca majoritatea femeilor din Romania ar vrea o asemenea viata. Mai ales ca am vazut cum foarte multe se angajeaza la Preziosa din nevoia de bani. Adevarul este ca viata in Romania este si foarte grea, iar femeile merita un job precum cel de la Preziosa.

Adica…Unele din ele stau si muncesc prin strainatate, sau stau si lucreaza si noapte in Romania pana la epuizare, iar asta nu e ok. Acest tip de viata nu este pentru femeile din Romania. Lor le trebuie un job lejer, unde sa fie apreciate, unde sa castige multi bani.

Fetele din Iasi pot castiga intre 300 si 800 de lei zilnic la Preziosa

ialomitianu_pnl_guvernul_aloce_bani_bisericile_nu_pot_finaliza_ajutor_buget

De aceea am constatat ca foarte multe romance sunt atrase de ideea de a castiga intre 300 si 800 de lei zilnic la Preziosa. Si bravo lor ca sunt atrase de asta! La urma urmei, ele sunt cele care castiga bani zilnic si care duc o viata buna.

Asadar, e alegerea lor. Eu ma bucur ca am facut alegerea corecta si am ales videchatul la Preziosa, in ciuda a tot ceea ce spun unii despre videochat. Prefer sa lucrez inconjurata de lucruri frumoase si elegante la Preziosa, in caldura, liniste si pace, pentru peste 4.700 de lei lunar, decat in frig si galagie pentru 1.000 de lei.

Din orice punct de vedere ai privi acest lucru, cea mai buna varianta va fi mereu videochatul. Adica tu, ca femeie, ai prefera 1.000 de lei lunar in loc de 5.000, sa zicem? In spuse, ai zice ca da. Dar stii bine ca gandul iti va fi mereu la cei 5.000 de lei.

La Preziosa am parte de tot ce isi doreste o femeie

Sa fim seriosi, toate femeile vor bani. Si nimeni nu le poate condamna. Si eu vreau, si felicitari noua ca vrem. Cine ne poate blama pentru faptul ca vrem o viata buna in Romania? Atata timp cat putem s-o obtinem, eu zic sa-i dam bataie!

Mai mult de atat, la Preziosa lucreaza doar femei, am parte de respectul lor, de prietenia lor, de confidentialitate si discretie si, mai presus de toate, libertate. Sunt libera sa obtin bani zilnic la Preziosa, inconjurata de dotari de ultima ora si amenajari uluitoare.

Cand stiu ca am cele mai bune conditii de munca, bonusuri saptamanale de pana la 3.000 de lei si castiguri zilnice, transport gratis si make-up in fiecare zi, ce sa mai cer altceva?

10 COMENTARII

    • Pai asta ziceam si eu. Mai bine sa ai un job precum cel de model de videochat de la Preziosa, in care sa stai pe net si sa n-ai griji, decat sa lucrezi pana nu mai poti in alta parte 😀

    • Daca obtin o anume suma de bani intr-o saptamana, Preziosa ma premiaza in fiecare duminica. Bonusurile incep de la 300 si ajung la 3.000 de lei, in functie de castigurile avute in saptamana anterioara :X

  1. Este vorba de foarte multi bani iar eu as fi foarte interesata…numai ca te rog frumos sa nu minti, sa spui daca e chiar pe bune. Nu vreau sa fiu dezamagita 🙁

  2. Asa e, toate femeile vor bani. Si eu vreau bani, dar nu pentru ca as fi materialista sau altceva, ci pentru ca vreau sa duc o viata ok, fara griji si lipsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.