Este o plăcere pentru Lucky Studio să te mulţumească

0
1206
lucky studio

Dacă nu ai auzit niciodată de studioul cel mai bun de videochat din Iași și din ţară şi numai, atunci află că numele său e Lucky Studio. Situat în într-o zonă centrală a orașului, este accesibil pentru fiecare femeie. Fie că provine din mediul urban sau rural, Lucky Studio este aici să le mulţumească.

Partea de mulţumire vine din contribuţia pe care fiecare model de videochat o aduce studioului. Prin programul flexibil de muncă, prin caracteristicile studioului, fiecare model de videochat pleacă zilnic acasă mulţumit.

Pentru că fiecare model merită respect, încredere şi devotament, Lucky Studio este exclusiv feminin. Aici, de la şoferiţe şi până la personalul administrativ şi modele, toate sunt femei. Nu doar că sunt femei, dar sunt şi pline de entuziasm, de răbdare şi sunt cele mai bune confidente. Întreaga echipă care s-a format în cadrul Lucky Studio lucrează mereu în siguranţă şi în discreţie.

Lucky Studio îți oferă seriozitate şi respect

Fiecare model de videochat, indiferent de profilul pe care lucrează, adult sau non-adult, este respectat. Întotdeauna cuvintele de politeţe sunt întâlnite şi aplicate. De la doamna care se ocupă de curăţenie, la fotografe şi până la manageră, îţi spun „mulţumesc”, „cu plăcere”, „te rog frumos”, „te rog să mă scuzi” sau „cu plăcere”. Întotdeauna este o plăcere pentru Lucky Studio să mulţumească orice model de aici.

Tot acest grup de femei, 120 de modele şi 41 de femei care se ocupă de organizare şi administraţi, se asigură că eşti respectată. Nu vei duce nicicând grijă nepoliteţei. Vei fi lipsită de griji atunci când eşti în timpul programului de muncă. Nimeni nu îţi întrerupe activitatea. Mereu vei fi conectată la chatul intern cu oricare dintre aceste doamne. Aici vei putea spune ce crezi că te incomodează în timpul programului. Nu doar atât. Mai ai parte şi de instruire în timpul programului tău de muncă.

La fiecare tură de muncă, ai posibilitatea să optezi pentru ce orar vrei. Libertatea de alegere înseamnă pentru Lucky Studio respectul tău. Cele 3 ture de activitate sunt de dimineaţă, după-amiază şi noaptea. Fiecare tură de muncă, vine cu două variante de program. Aşa că, poţi să începi munca la ora 7, 8, 15, 16, 22 sau 23. Tu alegi cum vrei să lucrezi, Lucky Studio decide cum să fii respectată.

La fel, poţi să optezi de la o zi de muncă pe săptămână, până la 6 zile pe săptămână. În felul acesta, Lucky Studio se asigură că îţi respectă şi programul tău de relaxare, de şcoală sau de grijă pentru cei apropiaţi. Videochatul Lucky Studio redefineşte respectul.  Lucky Studio îţi mulţumeşte pentru plăcerea de a lucra aici, deci, vino! Te aşteptăm!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.