E mai bine sa ai banii tai sau sa fii pe picioarele tale cu jobul la Heylux!

0
927
angajare videochat iasi
angajare videochat iasi

In ziua de azi am vazut ca sunt foarte multi copii de bani gata, care au orice de la parinti si nu mai stiu sa aprecieze nimic. Eu nu zic ca e gresit sa le dea parintii bani, ca mna, e mai comod asa. Dar daca ei nu muncesc pentru banii aceia, nu prea au cum ajunge departe. Si multe fete ar spune ca e mai ok sa stai pe banii parintilor, dar fetele care stiu ce vor nu vor spune la fel.

Pentru ca parintii iti dau bani, ok, dar te mai si tin sub papuc pentru asta. Te mai judeca, te mai critica, iti spun ce sa faci, ca doar stai pe banii lor, nu? Nu prea exista multa libertate in ideea de a sta pe banii parintilor. Plus ca eu, ca fata, daca vreau sa cumpar ceva anume, tre’ sa le spun alor mei mereu.

E mai bine sa castig din videochat decat sa depind de parinti

angajare videochat iasi
angajare videochat iasi

Asta nu e un pic jenant? Ca doar e aiurea sa stau sa cer bani pentru orice, parca n-as avea intimitate. Si banul muncit de mine parca altfel e. Imi cumpar ce vreau, cand vreau si apreciez lucrurile mai tare. Ca sa nu mai zic ca mai respectata sunt ca fata daca sunt independenta, daca imi castig banii mei si nu depind doar de parinti.

De asta lucrez ca model de videochat la Heylux, pentru ca imi convine mai tare sa castig cate 1000, 2000, 3000 de dolari lunar ca model aici si sa-mi cumpar orice imi taie capul, decat sa stau sub papucul alor mei pentru mai putin.

Ca oricat de bani gata ai fi, ce parinte iti da 3000 de dolari lunar? Nu prea sunt asa parinti in Romania, doar acei milionari poate, insa mai rar… si, oricum, ti-am zis, o fata e mult mai atractiva cand e pe banii ei, sunt sigura de asta 100%. Asa fac orice vreau, merg unde vreau, locuiesc singura si ma intretin foarte usor cu banii castigati zilnic in studio si n-am griji.

La Heylux ajung sa castig si cate 3000 de dolari lunar

angajare videochat iasi
angajare videochat iasi

Ai idee ce misto e sa fiu pe picioarele mele, sa nu-mi pese de nimeni si nimic? Ca nu dau explicatii nimanui, ma distrez, imi traiesc viata, pentru ca imi si permite jobul de la Heylux sa fac asta. Ma simt mult mai puternica de cand castig banii mei la Heylux, MULTI BANI, de care stiu cum sa ma bucur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.