De ce Lucky Studio si nu alt studio de videochat din Iasi?

0
1141

De cate ori ai auzit despre videochatul in Romania? De multe ori, ma gandesc. C-a ajuns sa fie un job cat mai dorit de romance, ce-i drept. E si foarte ok pentru fete, n-am ce zice, ca si eu ma aflu printre ele, adica printre cele care lucreaza ca modele de videochat. Si… dintre toate studiourile din tara, eu am ales Lucky Studio.

Recunosc ca initial l-am ales si pentru ca-mi era la indemana. Eu fiind dintr-un orasel mic de langa Iasi, mi-am zis ca e mai usor sa nu plec prea departe de casa. Lucky Studio este in Iasi, asa ca am gasit oportunitatea perfecta. Insa, lucrand aici, mi-am dat seama ca nu doar faptul ca-s aproape de casa e singurul avantaj al acestui studio.

Pot castiga o multime de bani la Lucky Studio

De fapt, acesta nici nu e avantaj, ca era bine pentru mine doar. Adevaratele avantaje le-am vazut dupa angajare. Ca mie mi s-au spus multe la interviu, dar am preferat sa astept pana sa vad eu cu propriii mei ochi. Ca altfel, degeaba stai si vorbesti despre ceva, daca n-ai vazut chiar tu.

Cu doar cateva lucruri, Lucky Studio m-a convins de ce e cea mai buna alegere dintre studiourile din Iasi, dar si din tara. Sunt multe lucruri ce trebuiesc spuse despre acest studio de videochat din Iasi, dar voi incepe cu banii.

Unul din cele mai importante motive pentru care Lucky Studio este cel mai bun sunt veniturile pe care le au fetele aici. Eu n-am crezut prima data, de asta ziceam ca astept sa vad pana castig si eu. Mi se spusese ca se castiga asa: zilnic peste 300 de lei din videochat, saptamanal bonusuri de pana la 3000 lei si bonusuri de angajare super mari.

In Iasi, nu mai este studio de videochat cu atatea avantaje!

Cand am vazut ca este chiar pe bune, m-am bucurat foarte tare. Eu nu speram nici 100 de lei sa castig zilnic, daramite peste 300 de lei =)). A fost ceva nou pentru mine, oricum. Banii si bonusurile o data. Acum, vorbind despre conditiile de munca, asa ca la Lucky Studio nu mai e chiar ca nicaieri.

As putea incepe cu faptul ca am transport gratis de fiecare data cand vreau sa vin la studio, si dus-intors. Adica nu doar adusa la studio, ci si dusa inapoi acasa, iar la studio profit si de make-up gratuit inainte de tura in videochat. Cu toate astea, am parte si de legalitate, confidentialitate, discretie si libertate din plin. Eu nu cred ca poate intrece cineva asa ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.