De ce îmi doresc să am iar 18 ani şi să lucrez la Lucky Studio

0
1216
Lucky Studio

 

       Ai avut vreodată senzaţia că vrei să dai timpul înapoi pentru a repara anumite greşeli? Cred că toată lumea ar vrea să facă asta măcar pentru câteva momente. Cu toţii greşim şi cu toţii ne dorim să schimbăm asta, însă uneori nu rămâne decât să ne asumăm asta. Singurul lucru pe care aş vrea să îl dau înapoi este vârsta mea. Am deja 27 de ani şi am început să lucrez la Lucky Studio acum un an. Iar regretul meu din toată această situaţie este că nu am iar 18 ani, să fi lucrat de mai mult timp la Lucky Studio. Dacă aş fi lucrat de la 18 ani, până acum aş fi fost miliardară în atâţia ani de muncă. Însă timpul nu este total pierdut, Lucky Studio ajutându-mă să devin bogată treptat. Am început cu un salariu de 4.500 de lei lunar, după 3 luni am ajuns la 5.700 iar acum am 7.400 de lei. Sunt sume foarte frumoase de bani, mai ales în comparaţie cu ce aveam înainte. Sinceră să fiu, chiar regret că nu am ştiut despre videochat dinainte. Şi este păcat pentru femeile care au ocazia să lucreze în videochat şi nu o fac, pentru că au parte de avantaje şi beneficii nebănuite.

Fetelor, am o întrebare. Ce vă reţine din a avea bani pentru maşini, case, bijuterii, cosmetice, pantofi, haine, vacanţe şi faimă? Nu vă plac, oare, aceste lucruri pe care le poate oferi Lucky Studio? Nu e că m-aş considera eu bătrână, dar dacă aş fi avut cu câţiva ani mai puţin, sigur aş fi câştigat mai mult. Dar pentru mine este mai mult decât mulţumitor şi aşa. În fond, ce fac eu pentru aceste sume de bani? Profit de serviciile de calitate de la Lucky Studio şi de beneficiile contractului legal, în timp ce am momente plăcute cu admiratorii online. Datorită acestora şi graţie profesionalismului studioului, tot ce fac eu este să fiu eu însămi în faţa unui calaculator şi să primesc bani pentru asta. Câţi bani? După cum am spus şi mai sus, aproximativ 7.400 de lei în momentul actual. Iar acesta este salariul fără bonusurile săptămânale. Dacă aş pune şi bonusurile care încep de la 300 de lei şi ajung la 3.000 de lei săptămânal, aş ajunge la aproximativ 10.000 de lei lunar.

Nu am nicio intenţie ascunsă, însă după cum bine vedem, societatea şi economia sunt în decădere. Nici facultăţile nu mai oferă joburile dorite, nici nimic. Suntem femei şi avem nevoie de siguranţă. De ce să nu profităm din timp de ce ni se oferă şi să ne construim un viitor frumos, aşa cum merităm? Lucky Studio este soluţia tuturor femeilor din ziua de astăzi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.