De cat timp lucrez la Heylux si cat castig ca model de videochat aici

0
888

Un lucru pe care nimeni nu-l stie despre mine si la care nimeni nu s-ar astepta este faptul ca eu lucrez ca model de videochat. De vreo 4 ani incoace, acesta este “micul meu secret”, ca-s model de videochat la Heylux, iar viata mea nu putea fi nicicand mai frumoasa ca acum. Am un secret, da, dar ma bucur cu desavarsire de acesta.

Credeam ca o sa fie aiurea si greu sa ma ascund, sa nu spun nimanui ca-s model de videochat, dar este linistitor, de fapt. Nu te ia nimeni la intrebari, fiecare isi vede de treaba lui si asa mai departe. Inainte tot dadeam explicatii degeaba, care oricum erau inutile si-mi faceau tot mie rau.

E mai bine sa pastrezi pentru tine faptul ca lucrezi in videochat!

Oamenii isi permit multe cu tine atunci cand stiu secretele tale, si asta nu e bine. E ok sa pastrezi distanta, din cand in cand. Eu fac asta si uite ca imi merge bine, nu ma plang in niciun fel. Si nu ma ascund nicicum din cauza faptului ca mi-ar fi rusine, Doamne fereste.

Dar n-am chef sa dau raportul despre viata mea, ca orice ai face, toti isi dau cu parerea. Asa ca eu vreau sa evit orice fel de discutii. Nu aici voiam sa ajung, oricum. Spuneam ca lucrez de 4 ani la Heylux… de fapt, ce 4 ani, cred ca mai bine.

Lucrez de prea mult timp aici, nici eu nu mai tin cont de luni, de ani. A trecut timpul frumos, ce pot spune. Mi-e din ce in ce mai usor sa fiu model de videochat aici, asta e cert. Eu care ma gandeam ca o sa fie greu sa fac acelasi lucru timp de mai multi ani, dar nu este.

Am peste 4 ani experienta la Heylux si venituri peste 600 lei zilnic

Ca experienta in videochat are si avantajele sale. Vine la pachet cu siguranta de sine, cu increderea, cu ambitia, cu multe alte lucruri, pe care daca le combini, iese ceva foarte frumos. Eu am reusit sa fac o placere din jobul de la Heylux, iar fetele care lucreaza aici ma si ajuta.

Le cunosc pe majoritatea si mi-e mai mare dragul sa stau de vorba cu ele de fiecare data cand merg la studio. Oh… cat castig ca un model de videochat ce-a lucrat mai mult de-un an la Heylux? Eiiii, sa zicem ca niciodata nu scab sub 650 de lei zilnic :”>. Sper ca se intelege din asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.