De cat timp am nevoie pentru a castiga bani ca model la Heylux?

0
1031

O greseala comuna pe care o fac romancele este sa creada ca imediat ce se angajeaza ca modele de videochat, vor castiga sute de dolari din prima zi. Da, ok, videochatul in studiouri ca Heylux este super avantajos, dar nimeni nu va arunca in tine cu miile de dolari din prima, asta e cert.

Multe au impresia ca daca intr-o luna nu castiga suma pe care si-au propus-o, ele nu-s de videochat. Aici gresesc amarnic. Sunt si fete care au lucrat 6 luni ca model de videochat pana sa-si atinga scopurile financiare! Bine, asta e o exceptie si nu se intampla la Heylux, ca aici avem parte de training si ajungem sa castigam destul de repede.

Sa stii ca este nevoie si de rabdare sa fii model de videochat la Heylux

Ideea, insa, este rabdarea. Fara rabdare, nu faci prea multe ca model de videochat, ti-o spun din experienta. In primele zile la Heylux, o sa castigi cam intre 150 si 260 de lei zilnic, cam acestea sunt sumele standard. Nu spune nimeni ca poate n-o sa ai noroc si o sa castigi mai mult.

Orice e posibil, dar in mare parte sumele se invart pana-n 260 de lei in fiecare zi, in prima saptamana, poate chiar a doua si a treia. Oricum ar fi, nu poti spune ca nici asa nu e bine, pentru ca sari de la un venit de 50 de lei pe zi, cum aveai la vechiul job, la mai mult de 150 de lei.

Asadar, n-ai avea motive sa te plangi. Eu am invatat ca prin rabdare pot ajunge sa am chiar si o cariera, la Heylux, daca ascult de traineritele de aici si fac asa cum mi se spune. Sunt multe fete care nu suporta sa li se spuna ce sa faca, dar daca mie mi se spune asta pentru binele meu, de ce sa nu accept sfaturile?

La Heylux, poti sa castigi si peste 6.700 de lei lunar

Nu-mi las egoul sa ma conduca in acest caz. Si-ti spun si de ce. Pentru ca, ascultand de traineritele de la Heylux, intr-o luna jumatate am ajuns sa am cate 6.700 de lei lunar! Si nu a trebuit sa fiu decat putin, foarte putin rabdatoare. Ca oricum in prima luna am castigat undeva cam la 4.300 de lei, deci tot era bine.

Promitator, chiar. Asta mi-a aratat ca n-am de ce sa-mi fac griji, ca orice ar fi, o sa castig bani la Heylux. Este nevoie doar de putin timp si perseverenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.