De cand m-am angajat la Lucky Studio, nu mai fug dupa autobuzele din Iasi

0
1181

 Cel mai enervant lucru pentru mine era ca mereu trebuia sa iau autobuzul sau taxiul oriunde mergeam. Daca imi trebuia ceva de la supermarket, trebuia sa iau autobuzul, pentru ca magazinul nu era langa mine. Daca mi-era noaptea pofta de ceva sa mananc, trebuia sa iau taxiul, pentru ca autobuze nu mai erau, si asa mai departe. M-am saturat sa depind de aceste mijloace de transport, asa ca am luat atitudine cu Lucky Studio Iasi.

Mi-am dorit un job in Iasi de la care sa-mi pot cumpara o masina, in primul rand. Si cu vechiul meu job in Iasi la care primeam 1.200 de lei, slabe sanse sa-mi cumpar o masina. De aceea am decis ca imi trebuie un loc de munca in Iasi la care sa castig lunar cel putin 3.000 de lei, iar Lucky Studio s-a potrivit cerintelor mele.

Nu este o limita de castig la Lucky Studio. Pot castiga oricat!

Jobul de model de videochat de la Lucky Studio imi aduce castiguri zilnice intre 300 si 800 de lei, ceea ce inseamna ca daca o sa castig in fiecare zi macar 300 de lei, o sa am peste 5.000 de lei lunar la Lucky Studio Iasi. Ce sa fie mai perfect de atat? Si gandeste-te ca eu am pus minimul de castig in fata. Pot castiga chiar si 800 de lei intr-o zi la Lucky Studio. Cine stie? Nu sunt limite de castig in acest studio de videochat din Iasi.

Ceea ce mi-a placut foarte mult la Lucky Studio a fost nu numai ca m-au ajutat sa am castigurile pe care mi le-am dorit mereu, dar m-au scutit de multi nervi. Asta pentru ca ei mi-au oferit transport gratis, iar o masina cu o soferita vine in fiecare zi sa ma conduca la studio si apoi inapoi acasa.

Am scapat de fuga de dimineata dupa autobuz, de frica de a nu intarzia la munca si de a fi mustrata, de mult stres si multi nervi numai prin faptul ca Lucky Studio mi-a asigurat transportul.

In 3 luni de videochat, am strans bani pentru o masina second hand superba!

Iar la partea a doua, cu masina pe care am vrut sa mi-o cumpar, a fost mai usor decat am crezut vreodata. Dat fiind faptul ca la Lucky Studio castig cel putin 4.500 de lei lunar, am reusit sa tot strang din acesti bani, iar in 3 luni de zile mi-am cumparat o masina frumoasa, de la un prieten care o vindea.

Nu o fi ea noua, dar este frumoasa si ingrijita si este cumparata din banii munciti si castigati de mine la Lucky Studio, iar asta ma face sa ma simt super. Acum ma pot duce oriunde vreau, ma pot plimba si nu mai am probleme cu nimic. Este super sa ai bani pentru orice atunci cand lucrezi la Lucky Studio 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.