De cand m-am angajat in videochat la Lucky Studio, imi permit si eu vacante in Grecia

10
1756

Cine-ar fi crezut ca este atat de placut sa faci vacante in tari straine? Cand ma uit in trecut, cu vechiul job in Iasi abia nu-mi permiteam sa merg nici macar undeva la munte, orin Moldova. Insa cu jobul de model de videochat de la Lucky Studio, imi permit sa ajung si eu acolo unde merg iesencele cu bani. Cine ar fi crezut?

Inainte, vara de vara stateam acasa. Ce altceva as fi putut spune daca eu n-aveam bani? Ma uitam la altele cum merg in Creta sau in Rhodos si eu nu puteam face nimic. Ca daca as fi avut atatia bani asa cum am acum la Lucky Studio, ma urcam imediat in avion.

De cand am banii de la Lucky Studio merg in vacante in strainatate

Pana sa ma angajez la Lucky Studio, nu am cunoscut decat Iasiul si cateva orase din imprejurimi. N-am avut niciodata parte de o vacanta sau altceva.

Lucru care s-a schimbat, de altfel, de cand m-am angajat in videochat la Lucky Studio. Din prima luna am stiut ca voi fi fericita cu acest job in Iasi, mai ales ca am primit o suma foarte mare in mana drept bonus de angajare, pentru care eu n-am facut nimic, ci am primit-o asa, pur si simplu.

Lucrez la Lucky Studio de 4 luni deja, iar anul acesta a fost primul in care mi-am permis o vacanta. Chiar vara aceasta am fost deja in Italia pentru 7 zile de vacanta, si apoi in Grecia, pentru doua saptamani. Au fost niste experiente minunate, trebuie s-o spun. Mai ales in Grecia!

Mi-am luat produse de 1.500 de euro de la cele mai frumoase magazine!

Am descoperit acolo o strada gen Fifth Avenue, care se numea Sintagma si pe care se aflau unele din cele mai mari magazine din toata lumea. Toate brandurile erau pe acea strada, iar mie imi sclipeau ochii de fericire. De fiecare data cand ajungeam acolo, trebuia sa cumpar cate ceva.

Mai ales ca am prins si reducerile verii si am cumparat zeci de lucruri de la cele mai mari branduri, la care nici nu visam inainte! De obicei ma duceam la cumparaturi in Sintagma inainte de a merge la mare, dar uneori ma duceam si dupa ce veneam de la mare. Eram cazata la un hotel frumos din Atena si iubeam sa fac shopping in Sintagma!

Vrei sa stii cat am cheltuit pe shoppingul din Grecia? 1.500 de euro! Bani din care mi-am luat un dulap intreg de haine, parfumuri, pantofi, accesorii si cate si mai cate. Am ajuns acasa cu 3 bagaje in plus fata de cate am avut la plecare. Si vrei sa stii cum am avut atatia bani? La Lucky Studio castig zilnic peste 300 de lei! Am avut timp sa strang destul. Imi iubesc jobul de model de videochat de la Lucky Studio!

10 COMENTARII

  1. Nu poti compara fast-foodul cu videochatul :))) ca sa poti face videochat, e nevoie de legalitate, pentru a putea fi toata lumea sigura ca ai consimtamant 😛

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.