AcasăHeyluxDe 2 luni incoace, am castiguri la Heylux cum n-as fi crezut

De 2 luni incoace, am castiguri la Heylux cum n-as fi crezut

Sunt angajata la Heylux de mult timp, castigurile ar trebui sa nu ma mai uimeasca. Adica am mai bine de jumatate de an, si-am avut castiguri si castiguri, credeam ca mai bine de atat nici nu se poate. Mereu imi spuneam ca gata, acesta e cel mai mare castig pe care-l pot avea. Si mereu ma inselam.

Indiferent de cat castigam intr-o zi la Heylux Iasi, in fiecare luna aveam mai mult decat 6.350 de lei, asta e clar. Trebuia sa fie ceva la ordinea zilei sa castig, nu se putea altfel. Eram obisnuita sa oscilez intre sumele acestea: 6.300 si 7.450 de lei, cam asa.

Din primele luni, am avut castiguri mari din videochat

In prima luna n-am avut chiar atat, dar dintr-a doua luna “m-am dezghetat”, ca sa zic asa, si imediat am inceput sa castig super bine. Iti imaginezi ca aceste sume imi erau si-mi sunt de ajuns, mai ales ca inainte nu aveam nici macar un 1600 de lei de la vechiul job.

Si 2000-3000 de lei erau buni pentru mine, crede-ma. Dar, sa ajung vreodata sa castig in fiecare luna peste 6.000 de lei, nu ma asteptam. Si stai ca nu asta ma uimea pe mine, in orice caz.

De vreo 2 luni incoace, castigurile mele au inceput sa fie SI mai mari din videochat. mai mari decat imi imaginam vreodata. Si stii care-i motivul? Ceva la care nu ma asteptam absolut in niciun moment. Acum vreo 2 luni am cunoscut online un membru de pe site-urile de videochat.

Cel mai usor mod de a castiga bani este jobul de la Heylux

La fel cum i-am cunoscut pe toti, de altfel. Numai ca acest admirator online incepuse sa ma placa foarte tare, asa ca intra pe pagina mea online zilnic. Din vorba in vorba, am inceput sa ne cunoastem, si de-atunci stau in fiecare zi cate cel putin 4 ore DOAR in chatul privat cu el (chat platit la minut).

Ce facem noi in timpul acesta? Vorbim de haine, parfumuri, ce-mi place mie, despre actori si actrite, despre filme, ne uitam la filme, el mai gateste in fata camerei si eu ma uit, mai mancam ca si cum am fi la cina, mai stam si mai vorbim despre viata si despre oameni, si timpul trece.

Fata… efectiv stau si vorbesc numai aberatii cu el, dar in fiecare zi castig mai bine de 500 de lei numai din socializarea cu el. Normal ca veniturile lunare au inceput sa fie mai mari, ca de 2 luni de cand vorbesc online cu acesta, am depasit si 8.000 de lei! ASA mai vii de acasa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read

spot_img