Datorita jobului meu de la Heylux, eu si iubitul meu ducem o viata de vis

0
1369

 

In urmatoarele randuri pe care le voi scrie, sunt convinsa ca multe fete care citesc asta se vor regasi in ele. Cel putin cele de varsta mea, pentru ca eu am 21 de ani. La 21 de ani m-am indragostit nebuneste si am vrut sa locuiesc cu iubitul meu, iar bineinteles ca parintii n-au fost de acord. Aceste situatii sunt des intalnite.

Fara jobul de la Heylux Iasi nici in ziua de azi nu cred ca reuseam sa fiu fericita alaturi de acest baiat. Te intrebi ce rol are un studio de videochat in acest lucru? Ei bine, uite ca ai mei n-au fost de acord ca eu sa ma mut cu iubitul meu si nu m-au mai sprijinit financiar.

Tu n-ai vrea sa castigi o multime de bani din videochat?

A trebuit sa-mi caut un job in Iasi, iar nicaieri nu primeam mai mult de 1.090 de lei. Cam atata primeam peste tot, hai sa zicem ca uneori si cate un bonus de 50 de lei pe luna. Pai din acesti bani, numai 600 de lei mergeau pe chirie. Pentru ca nici n-am vrut sa stau intr-o garsoniera fara conditii.

Am ales ceva mai frumos, mai decent, asta insemnand bani mai multi. Iar cu restul banilor mai plateam o factura, mai cumparam ceva de mancare si uite asa plecau banii. Traiam din salariul iubitului meu, care era si acela foarte mic. Daca nu ma angajam ca model de videochat la Heylux, nu m-as fi descurcat nici in ziua de azi.

Sunt sigura ca tu ma intelegi, daca esti fata. Cu siguranta ai trecut prin ce am trecut si eu, sau poate vei trece. Am vrut sa ma descurc singura si cu ajutorul jobului de la Heylux am reusit. Dupa ce m-am angajat aici si am inceput sa castig chiar din prima bani, mi-am dat seama ca acesta este un job pentru mine.

Am jobul ideal la Heylux si duc viata la care am visat mereu

In prima luna cred ca am castigat intre 100 si 300 de lei pe zi. Cand am vazut asta, am ramas total uimita, credeam ca nu se poate castiga mai mult si eram in culmea fericirii. M-am mutat cu prietenul meu intr-o chirie mai misto si am inceput sa ne permitem fel si fel de lucruri.

Insa cei de la Heylux mi-au spus ca nu voi ramane la acest castig, ca voi avea chiar si mai mult. N-am crezut initial, dar acum cand vad ca mai castig si cate 2.000 euro pe luna, imi dau seama cat de mult noroc am cu Heylux. Sunt fericita, am si prietenul meu langa mine si jobul ideal la Heylux!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.