Cum demontează Lucky Studio Iași miturile despre videochat

0
1258
videochat iasi

Dacă este un lucru care îi place românului să facă, acesta este să aibă o opinie despre orice și să judece, mai ales dacă nu știe toată povestea. Astfel, ne-am trezit că videochatul este privit cu ochi răi de mulți oameni care nu au idee despre ce înseamnă această meserie de succes. Oameni cu prejudecăți sunt peste tot, mereu doritori să ofere critici răutăcioase.

Zvonuri nefondate, răutăți și bârfe. apar mereu atunci când cineva sau ceva se bucură de un succes foarte mare. Acest lucru se întâmplă mai ales pentru că oamenii au tendința să fie răutăcioși fără vreun motiv anume. Probabil că ați pățit și voi să auziți zvonuri despre voi care să nu știți de unde au apărut și de ce ar spune cineva asta despre tine. Am pățit și eu, au pățit și alții. Mai rău este când acei oameni au putere de influență și îi conving și pe alții că au dreptate.

De aceea țin să vă zic că meseria de model de videochat este una ca oricare alta. Aici, fetele lucrează normal, au un program de lucru ultra-flexibil, câștigă bani, totul este legal și cinstit față de ele și față de cei care apelează la compania lor virtuală. Un lucru despre care am auzit spunându-se multe prostii este faptul că în videochat nu ar fi joburi legale. Lucky Studio este un studio de videochat din Iași care respectă toate regulile și legile din România.

Am auzit povești despre fete din alte orașe care au fost angajate la diferite studiouri de videochat din țară și nu și-au primit banii la timp, după cum s-au înțeles părțile sau au avut loc alte situații asemănătoare neplăcute. Poate că sunt inspirate din fapte reale acele povești, însă nici nu se pune problema ca asta să se întâmple la Lucky Studio Iași. Răspunsul este simplu – plata se face la zi. Dacă ieri ai câștigat 400 de lei, atunci când termini programul zilei, mergi la casierie și îți primești banii. Atât de ușor este! De asemenea, ai și posibilitatea să verifici online, în timp real, câți bani ai câștigat până în acel moment, așa că nu ai de ce să-ți faci griji.

Dacă vrei un loc de muncă bănos, fără griji și riscuri, știi acum unde să vii: la Lucky Studio Iași.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.