Cu Lucky Studio nu ma mai trezesc dimineata pentru munca

10
2740

Eu nu stiu cum li se pare romanilor acest tip de viata in care te trezesti dimineata la 6, mergi la munca pana seara apoi vii acasa, mananci si dormi. Mie, cel putin, mi se parea oribil, pentru ca nu voiam sa ajung asa. Voiam sa am timp pentru mine, nu voiam sa platesc doar cheltuielile din munca mea si atat. Poate din cauza asta m-am si angajat la Lucky Studio Iasi.

Stiam ca in acest studio imi pot face propriul program de munca, pentru ca o colega de la facultate lucreaza acolo si merge si la cursuri, si lucreaza si in studio, unde obtine o multime de bani. Asa ca mi-am zis sa incerc. La urma urmei, nu aveam ce sa patesc din videochat, daca pana si colega mea lucra si era ok.

Colega mi-a zis ca o sa obtin peste 300 de lei zilnic la Lucky Studio

Ea mi-a zis ca obtine intre 300 si 800 de lei zilnic, plus bonusuri in fiecare duminica, care ajung si la 3.000 de lei. Si partea cea mai interesanta este ca ea si-a creat propriul program si merge cand vrea ea la studio.

Ce job in Iasi iti mai permite asa ceva? Ori mergi, ori te concediaza. La Lucky Studio nu este asa. Din cate vad, ea e asa libera si se distreaza atat de mult, incat zici ca n-are job. “Eu de ce sa n-am asta?”, imi spuneam atunci in gand… Asa ca am mers cu ea la Lucky Studio, pentru interviu.

Le-am zis ca sunt genul de persoana care vrea sa-si traiasca viata si nu vreau sa ma trezesc dimineata la 6 sa lucrez pana seara si sa nu mai am timp de nimic. Eu am vrut libertate, un job usor, nu o puscarie.

Am fost lasata sa-mi aleg propriul program de munca in videochat

Iar Claudia mi-a spus ca sunt 3 variante de ture din care pot sa aleg, si ca nu este nevoie sa ma trezesc dimineata, daca nu vreau. Puteam lucra de dimineata pana la ora 14:50 sau 15:50, dupa amiaza de la 15:00 sau 16:00 pana la 21:50 sau 22:50 si seara, de la 22:00 sau 23:00 pana la 06:50 sau 07:50.

Asadar, aveam o multime de variante din care puteam alege. Bineinteles ca am ales-o pe cea de noapte, pentru a dormi dimineata si la amiaza sa am toata ziua pentru mine si pentru distractii.

Asa a inceput experienta mea la Lucky Studio, experienta in care castig zilnic peste 300 de lei din videochat si ma bucur. Plus de asta, e si colega mea de facultate acolo si ma simt in largul meu. Aici lucreaza doar femei, toate ne respectam si ne vorbim frumos si n-ai cum sa nu iubesti acest loc.

Acum am timp de restaurante, de iesiri, de cluburi pentru ca nu lucrez in weekend, de tot ce vreau eu, pentru ca am cel mai flexibil program la Lucky Studio si cei mai multi bani din videochat :D.

10 COMENTARII

  1. Nici mie nu-mi place sa ma trezesc dimineata..bleahhh…e atat de obositor si naspa. Imi place sa dorm linistita, fara alarme. E viata perfecta :X

    • Ummm…Nu, pentru ca nu sunt o persoana atat de nocturna. Adica nu ies seara, eu ies mai mult ziua. Seara ies in weekend cu prietenele. Plus de asta, pe tura de noapte se castiga cel mai bine la Lucky Studio.

  2. Da, cu siguranta ti-ai facut tu propriul program si esti libera…asa zic toti, ma…si ajungeti acolo si nu mai aveti voie sa faceti nimic..

    • Imi pare rau ca ai parerea asta, dar la Lucky Studio chiar nu e asa. Ei inteles pe deplin ori de cate ori nu pot ajunge la studio, sau am altceva de facut 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.