Cu Lucky Studio am avut cea mai frumoasă lună de miere

0
1200
luckystudio.ro

Abia ce m-am căsătorit de câteva luni, dar dezamăgirea mea a fost că nu mi-am putut permite să merg în luna de miere. Toţi banii îi cheltuisem cu nunta şi nu găseam nicio cale de ieşire. Ca printr-o minune, a apărut Lucky Studio în viaţa mea. M-am consultat cu soţul meu care, iniţial, nu prea a fost de acord să fiu model de videochat. Dar m-a susţinut pe deplin atunci când a văzut că este foarte benefic.

Din păcate, nu puteam să lucrez decât câteva luni, pentru că un copil era pe drum iar eu nu îmi doream să muncesc în timpul acesta. Surprinderea mea a fost înţelegerea cu care m-au primit femeile de la Lucky Studio. Managera mi-a explicat că pot lucra atât timp cât îmi doresc şi că nu am nicio obligaţie. Mi-a plăcut foarte mult să văd că, deşi eu aveam un scop de împlinit şi apoi plecam, Lucky Studio mi-a oferit tot ajutorul. Aş fi crezut că dacă ei ştiu că nu am de gând să lucrez mult, nu m-ar susţine. Dar a fost total opusul la ce am crezut eu.

Lucky Studio m-a ajutat chiar să fac foarte mulţi bani, pentru a mă face fericită. Este plăcut să ştiu că mai există angajatori care îşi pun nevoile angajaţilor pe primul loc. Aşadar, am început mica mea aventură cu Lucky Studio. Am lucrat 4 luni de zile, până să îmi crească burtica.

În aceste 4 luni de zile am avut parte de răsfăţul vieţii mele. Nu am fost niciodată tratată aşa de frumos cum m-au tratat profesionistele de la Lucky Studio. Zilnic mă machiau, mă aranjau şi mă coafau, mă simţeam cea mai frumoasă. Străluceam de fericire, iar acest lucru se observa peste tot în jurul meu. Cu toată susţinerea oferită de studio, am strâns în 4 luni aproximativ  25.000 de lei, deoarece obţineam cam 6.000 de lei pe lună. Această sumă m-a făcut atât de fericită, pentru că m-a dus într-o vacanţă în Hurghada. Acest minunat loc din Egipt mi-a dăruit cea mai frumoasă lună de miere alături de soţul meu, în care ne-am creat amintiri de vis.

Mulţumirea mea pentru Lucky Studio nu se poate exprima nici în cuvinte, nici în fapte. Este mult prea mare, deoarece mi-au îndeplinit visul vieţii mele. Nici măcar nu aveam idee cât de uşoare sunt unele lucruri în viaţă. Credeam că aceste tipuri de vacanţe sunt menite doar celor care au miliarde în conturi, dar Lucky Studio mi-a arătat opusul. Mi-a demonstrat că orice femeie poate ajunge unde vrea ea.

Momentan, am grijă de copilaşul meu, dar imediat ce el va creşte, mă voi întoarce la Lucky Studio. Pentru mine, este şi va rămâne cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.