Cu Lucky Studio ai transport şi cazare gratuite

0
1358
lucky studio

De multe ori mă gândeam cum să îmi găsesc un loc de muncă în oraş pentru care să nu  plătesc transportul. Într-o zi am găsit şi răspunsul meu. Afişul era foarte atrăgător. Se sublinia în culori că transportul este gratuit. Dar unde şi despre ce angajator era vorba? Afişul promova un job de model de videochat pentru Lucky Studio Iasi, cel mai mare studio de videochat din ţară.

Ce m-a atras să optez pentru Lucky Studio?

În primul rând, nu eram din Iaşi. Mi-era greu să fac naveta şi una din cele mai bune opţiuni era aceasta: cazare gratuită în studioul de videochat. Astfel am semnat un contract, în care mi se spunea că primesc cazare în vila Lucky Studio timp de 2 luni de zile. Nu îmi venea să cred. Ce putea fi mai potrivit decât să mă pun pe picioare prin această opţiune?

Mai apoi, faptul că transportul este gratuit este un alt avantaj. După ce am locuit în vila Lucky Studio mai bine de 2 luni, m-am mutat într-o garsonieră. Ce e drept, este ce îmi trebuie mie. Nici prea mare, nici prea mică. Mi se potriveşte. Acum, vine şoferiţa să mă ia de la scara blocului.

Mereu vecinii se întreabă de ce tot timpul o prietenă vine şi mă aduce de la muncă. Şi cum vecinii sunt curioşi, şi mai ales cei mai în vârstă, încerc să le spun că locul meu de muncă este puţin cam departe şi nu pot ajunge cu alt mijloc de transport.

Ştiţi unde este situată vila Lucky Studio în Iaşi? La cel mult 6 minute distanţă de Palas Mall. Cât de fain poate fi? Să ieşi de la studioul de videochat cu banii în mână în fiecare zi şi să mergi să îţi faci poftele în mall? Cam asta fac şi eu cel puţin câteva zile pe săptămână. Pentru că jobul de model de videochat pentru Lucky Studio presupune să iau banii în mână zilnic, merg în magazine de haine, bijuterii şi altele cam în fiecare zi. Nu este vânzătoare să nu mă cunoască şi să nu mă informeze cu noutăţile.

La fel ca şi mine, poţi veni şi tu aici la studio. Poţi să stai cazată, să ai transport gratuit, bani la zi şi multe alte beneficii. În cazul în care în 2 luni de zile nu îşi găseşti unde să stai, Lucky Studio îţi oferă acum şi chirie în vilă, doar că la un preţ de 20 lei pe zi. E chiar super ieftin, faţă de alte locuri de cazare. Mie una mi-a convenit să mai stau la studio după acele 2 luni de cazare gratuite.

Iar dacă eşti deja din Iaşi şi vrei să optezi doar pentru training, iar munca să fie de acasă, poţi opta să stai la vila Lucky Studio pe perioada instruirii. Ştii că instruirea în videochat se face 2 săptămâni? Şi câte lucruri minunate înveţi? Şi în plus, pentru aceste 2 săptămâni de instruire nu plăteşti nimic. Doar contractul pentru care optezi trebuie să fie pe o perioadă mai lungă, 6 luni sau un an.

E uimitor câte beneficii regăseşti la Lucky Studio. Este o oportunitate pentru mine, pentru tine şi pentru restul femeilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.