AcasăLucky StudioCu jobul de la Lucky Studio, viata mea e mult mai distractiva

Cu jobul de la Lucky Studio, viata mea e mult mai distractiva

Pe oricine ai intreba in lumea asta cateva lucruri despre viata, majoritatea ti-ar spune ca viata e grea. Spun asta pentru ca si eu ziceam asta inainte, ca viata e prea grea si nu stiu cum sa-i fac fata. Chiar ma si temeam pentru viitorul meu la un moment dat. Asta pana m-am alaturat celor de la Lucky Studio, evident.

Caci, odata cu colaborarea in videochat cu Lucky Studio, lucrurile au inceput sa se schimbe in bine. Pentru inceput, o luasem mai usor cu stresul. Eram foarte stresata si agitata inainte sa ma angajez la Lucky Studio Iasi, pentru ca mereu eram pe fuga ca sa pot castiga bani.

De cand sunt model de videochat la Lucky Studio, nu mai sunt stresata

lucky studio angajare
lucky studio angajare

Bineinteles ca nu-mi facea bine, dupa cum iti poti da seama. Primul lucru pe care jobul de la Lucky Studio l-a remediat in viata mea a fost acesta. Am inceput s-o las mai moale cu stresul pentru ca-mi dadusem seama ca n-am de ce sa fiu stresata, de fapt.

Normal ca si banii castigati la Lucky Studio isi aveau contributia in asta. Ca una era cand castigam inainte cate 900-1000 de lei lunar si alta e acum cand castig suma de 435 de lei pe zi la studio. Cred ca as fi absurda sa mai spun ca sunt stresata, cand eu castig zilnic banii acestia.

As putea spune chiar ca sunt recunoscatoare mai mult, dar stresata niciodata. Sunt recunoscatoare pentru c-am gasit un job in Iasi datorita caruia pot castiga banii la care am visat si chiar mai mult. Partea buna este ca nu trebuie sa ma agit sau sa-mi dau sufletul pentru a castiga banii acestia la studio.

Banii si conditiile de munca ma multumesc deplin

lucky studio angajare
lucky studio angajare

Nu, pur si simplu sunt eu insami, sunt eu si cand sunt online si vorbesc cu membrii de pe site-urile de videochat. Din chat online, socializat si flirt este usor sa castig banii astia.

Plus ca atunci cand vad cat e de usor sa castig bani la studio si cand vad in ce conditii de munca misto lucrez, altfel sta treaba. Asa sunt mai relaxata, mai linistita, fara griji si fara ganduri aiurea. Nu am de ce sa am griji, pentru ca in 8-9 ore de videochat la Lucky Studio castig bani cat altii castiga intr-o jumatate de luna sau chiar o luna.

Sincer, mie viata mi se pare usoara de cand am acest job. Nici n-am cum altfel, pentru ca jobul de la Lucky Studio este fix pe gustul meu.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read

spot_img