AcasăHeyluxCu cei 650 lei castigati astazi la Heylux mi-am luat o geanta...

Cu cei 650 lei castigati astazi la Heylux mi-am luat o geanta Fossil misto

 Astazi a fost prima mea zi in care mi-am depasit recordul in castigurile din videochat de cand m-am angajat la Heylux Iasi. Pana acum, ma mandream cu un castig de aproximativ 370 de lei pe zi si imi ajungea pentru orice nevoie aveam. Eu eram foarte multumita cu veniturile mele de peste 50 de milioane pe care le am in acest studio.

Dar astazi a fost o zi mai speciala, in care mi-am depasit recordul: 650 de lei castigati intr-o tura de munca! Nici mie nu mi-a venit sa cred atunci cand am vazut, am plecat acasa c-un zambet mai larg decat chipul meu. Doamne, degeaba spun multi ca banii nu aduc fericirea, pentru ca banii pot cumpara lucrurile ce te fac fericita.

De obicei castigam cate 370 lei zilnic, iar astazi am castigat 650 lei

videochat heylux
videochat heylux

Eu n-as putea fi ipocrita sa spun ca nu-mi plac banii sau ca nu ma fac fericita, de exemplu. Ca uite, astazi am castigat 650 de lei in 8 ore de videochat. Si ce era sa fac? Sa spun: Nu, merci, eu nu iubesc banii? Normal ca am luat banii fericita si m-am dus in mall, direct acolo!

Sa ma rasfat si eu, ca doar merit, ce naiba. Din moment ce astazi mi-am depasit recordul, mi-am spus ca ma duc si imi iau un lucru mai extravagant, pe care l-am vrut mereu. Vazusem o geanta Fossil de piele si mi-a placut enorm de mult, asa ca am cumparat-o din banii acestia.

Eu stiu ca fiecare fata este cu brandul ei, iar mie imi place Fossil. Bine, ca n-au ei prea multe, doar ceasuri si genti ce mai au, dar nu-s chiar ieftine. Saptamana trecuta imi cumparasem un ceas Fossil pe care am dat 570 de lei, deci nu e chiar asa ieftin.

Imi place jobul in videochat la Heylux pentru ca-mi permit lucruri frumoase

videochat heylux
videochat heylux

Pentru multi, acei 570 de lei pot insemna jumatate din salariu, iar pentru mine pot insemna banii castigati intr-o singura tura de munca la Heylux. Pai cum sa nu iubesc acest job in Iasi, in acest caz?

Toata ziua numai mall-uri, restaurante, distractii… Asa mai vii de acasa, normal ca iubesc jobul de la Heylux cand stiu ca-mi permit toate astea. Intr-un fel ma simt naspa pentru alte fete care lucreaza in alte parti cine stie cate ore pentru 10 milioane acolo, dar la urma urmei fiecare decide pentru soarta sa, asa ca n-am de ce sa ma simt vinovata ca eu o duc bine datorita jobului de la Heylux.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read

spot_img