AcasăLucky StudioCu ajutorul jobului la Lucky Studio, acum am si propria afacere

Cu ajutorul jobului la Lucky Studio, acum am si propria afacere

Mult timp mi-am dorit sa vad cum este sa fii administratorul unei afaceri, sa am succes si sa-mi mearga bine pe piata muncii. Pentru asta, trebuia sa-mi deschid o firma, lucru greu da facut in Romania, daca nu ai bani. Asadar, m-am hotarat sa-mi las planurile deoparte o perioada si sa ma angajez la Lucky Studio.

Asta se intampla acum 5 ani de zile, cand Lucky Studio era deja cautat de catre fete, dar nu era asa cunoscut cum este acum. Cand m-am angajat eu la Lucky Studio, abia atunci incepea sa primeasca premii si sa adune o multime de angajate. Astazi are parte de recunoastere internationala si de un numar de peste 120 de fete angajate numai la studio.

Fara Lucky Studio, n-as fi reusit sa am propria firma

Ma bucur ca am fost martora acestor evenimente in toti acesti ani, pentru ca Lucky Studio m-a adus unde sunt astazi si nu mi-e rusine s-o spun. Fara Lucky Studio, eu n-as fi avut astazi propria afacere in Iasi. Sunt foarte recunoscatoare, mai ales pentru faptul ca m-au ajutat atat de mult.

Cand am inceput prima data sa fac videochat acum 5 ani, eram timida tare si foarte retrasa. Credeam ca n-o sa-mi mearga niciodata bine, i-am si spus managerei studioului, care intre timp mi-a devenit si confidenta. Dar ea a avut incredere in mine si mi-a zis ca voi reusi.

Asa ca, usor, usor, m-am lasat pe mana domnisoarelor traineri de la Lucky Studio, care mi-au aratat tot ce trebuia sa stiu. Make-up artistele ma aranjau si-mi dadeau sfaturi despre vestimentatie, iar managera era mereu langa mine sa-mi ofere ajutor. A fost o adevarata familie pentru mine.

In prima zi am obtinut 130 de lei, dar dupa depaseam 400 de lei pe zi

Si astazi tin minte ca in prima zi am obtinut 130 de lei si am fost tare dezamagita. Dar, dupa aceea, dupa ce am inceput sa devin mai indrazneata, depaseam usor suma de 400 de lei intr-o zi.

Asta pentru ca la Lucky Studio se castiga intre 300 si 800 de lei pe zi. In primul an, cred ca undeva pe la sfarsitul anului am ajuns sa am chiar si cate 700 de lei pe zi. Dupa 2 ani de experienta, deja lucrurile s-au schimbat. Uneori castigam chiar si 2.000 de lei pe zi, alteori chiar si 5.000 de lei.

Mi-am deschis un salon de frumusete cu banii din videochat

1

Bine, acestea erau zile cu exceptie, pentru ca de obicei depaseam suma de 1.000 de lei. Iar pentru aceste sume, mai primeam si cate 3.000 de lei bonus in fiecare duminica. Cum sa nu imi pot deschide propria afacere cu atatia bani?

Dupa 5 ani de videochat la Lucky Studio Iasi, mi-am deschis si un salon. Imi merge foarte bine si ma bucur de experienta de la Lucky Studio.

10 COMENTARII

    • Stiu asta. Dar studioul mi-a devenit ca o casa si mi-a fost greu sa renunt. Plus de asta, faceam bani foarte usor si n-aveam motive sa plec 😀

    • Uneori da, alteori nu. Dar eu am stat 5 ani la studio pentru ca m-am obisnuit cu vidoechatul, am inceput sa-l iubesc si sa imi placa sa am atatia bani dintr-un job atat de flexibil 🙂

    • Da, pentru ca obtineam intr-o saptamana peste 5.000 de lei per total. Bonusurile sunt intre 300 si 3.000 de lei. Il obtii pe cel mai mare atunci cand ai castiguri de peste 5.000 de lei in saptamana anterioara. :>

    • Uite ca eu castig, pentru ca am stat la Lucky Studio si am acumulat experienta destula pentru a obtine banii acestia. ;)Normal ca multe fete nu obtin ca mine, daca dupa cateva luni renunta. Eu am stat 5 ani 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read

spot_img