Comportament abordabil de model

0
1378
Lucky Studio

Fie că este vorba despre o relaţie de iubire, despre un parteneriat sau despre un mod de a înţelege mai bine lumea bărbaţilor este bine să ştii că unele lucruri interesante, dulci şi plăcute pot fi antrenate în relaţie, încât să construiască o relaţie mai puternică care să îl facă pe partener să se simtă apreciat, iubit şi înţeles.

Probabil că un bărbat te place pentru că eşti frumoasă, dar Lucky Studio nu promovează acest concept, încât cele care sunt aici par să fie femei cât mai variate, de la pistruiate şi până la cele cu ten mai măsliniu. Noi, femeile, în general ajungem să fim mulţumite de un barbat şi să ne asumăm dragostea sa, în situaţia în care ne vedem obligate să facem primul pas.

Lucky Studio mi-a demonstrat că un bărbat poate să vadă adevărata ta frumuseţe fără să aibă şi alte intenţii, pentru că fiind un model de videochat nu am voie să mă implic prea mult emoţional şi să încep o relaţie cu unul din partenerii mei virtuali. Atât timp cât îmi cunosc limitele, Lucky Studio nu îmi va întoarce niciodată spatele.
Dar să revenim la bărbaţi. Unii dintre ei sunt mult prea timizi şi aşteaptă ca femeile să fie cele care sparg gheaţa cu o vorba sau un compliment şi mai sunt acei bărbaţi care sunt direcţi, care îţi spun ceea ce au de spus din primul minut de conversaţie. Unele din modelele de la Lucky Studio au spus că bărbaţii sunt aşa cum îi creşti şi anume că ei se pliază dupa personalitatea ta, după ceea ce îţi doreşti tu că ei să reflecte şi în această situaţie ajungi să fii stăpână pe sine şi să nu depinzi de acţiunile şi vorbele lor.

Poate că celelalte modele de la Lucky Studio au o experienţă mai mare ca a mea şi în decursul timpului au întâlnit diverse tipuri de bărbaţi şi au învăţat cum să le facă faţă, dar eu fiind la început de drum încep să prind din zbor unele comportamente şi unele situaţii ipotetice, precum şi modalitatea de rezolvare a acestora.
Atunci când lucrezi pentru Lucky Studio este important să ştii că tu trebuie să fii cea care este apreciată, că eşti valoroasă pentru întreaga companie şi nu trebuie să adopţi un comportament gălăgios, să te dai mare sau să nu fii capabilă să înţelegi nevoile unui bărbat. Am înţeles că fiecare bărbat este unic, aşa cum fiecare femeie este unică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.