Citirea limbajului unei femei

0
1198
Lucky Studio

Încă din cele mai vechi timpuri bărbaţii au încercat să citească totul din privirea şi atitudinea unei femei, încât gesturile ei au ajuns să fie atent studiate de ficare participant la conversaţie, încât în domeniul în care lucrez eu totul ţine de atitudine şi de gesturi.

Poate că unele cuvinte sunt interpretabile, poate că altele simbolizează exact ceea ce reprezintă, dar privirea, mişcările şi mimica sunt cele care pot trăda stările interioare.În acest domeniu de activitate, modelele de la Lucky Studio Iaşi au ajuns să fie puse sub lupă de către colaboratorii de pe site, încât au început să acorde o mai mare atenţie mişcărilor şi gesturilor pe care modelele le fac. Nu spun că sunt gesturi indecente, dar uneori poate nu se simt capabile sau au avut diverse probleme şi nu îşi doresc să îşi exprime starea şi încearcă pe cât posibil să ascundă trăirile lor.

Prima impresie contează

De altfel, bărbaţii spun întotdeauna că prima impresie contează, pentru că îţi poţi face o părere bună sau rea despre fiecare model din cadrul Lucky Studio şi implicit îţi poţi da seama de personalitatea ei. Fie că este mai puternică, că este mai slabă sau este mai dezinhibată, un model de la Lucky Studio va şti întotdeauna cum să îşi exprime dorinţele, cum să facă partenerul de conversaţie să fie interesat de ea şi asta pentru că beneficiază de un training de calitate. Un model de videochat cu experienţă mai mare este mereu pregătit să le ofere cele mai bune soluţii despre atitudine, postură, cuvinte, despre mimica şi despre întreaga sa imagine.

Atenţie la mişcări

Atunci când un model de la Lucky Studio este interesat de conversaţie, este interesat de persoană pe care o vede în faţă monitorului aceasta va acorda o mai mare atenţie propriei mişcări, încât îşi va controla orice mişcare a sprâncenelor încât ochii să reflecte ceea ce are cu adevărat de spus. Poate că va roşi la primul compliment, poate că va zâmbi la prima glumă şi poate că va reactiona timit, dar întotdeauna va fi sigură pe sine şi va încerca să privească dincolo de sticla monitorului.

Limbajul feminin poate fi citit prin felul în care se joacă cu părul, prin felul în care gesticulează cu degetele, prin felul în care poartă bijuteriile şi implicit prin felul în care se exprimă, încât atunci când îţi doreşti să cunoşti un model de la Lucky Studio este bine să fii înarmat cu răbdare, cu mister şi cu delicateţe. O femeie va şti întotdeauna să aprecieze pe cel care ştie la rândul sau să o aprecieze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.