Cele mai multe beneficii într-un loc de muncă

0
1093
lucky studio

Te-ai gândit vreodată că poţi avea mai multe beneficii într-un singur loc de muncă? Ei bine, acum se poate. Pentru toate întrebările tale, Lucky studio este răspunsul. De ce? Pentru că nici un alt loc de muncă nu îmbină frumuseţea vieţii cu plăcerile timpului liber, reuşind să fructifice la maxim potenţialul feminin. Femeile sunt cele care mereu vor avea mai multe avantaje în faţa bărbaţilor, pentru că sunt fiinţe unice, sunt superbe şi ştiu cum să se facă respectate.

Fiind o încântare pentru începătoare, o dezvoltare pentru cele care deja lucrează şi un real interes pentru cele care abia acum află de existenţa sa, Lucky Studio este un un studio de videochat din Iaşi care oferă cele mai multe beneficii modelelor.

Care sunt beneficiile studioului Lucky?
Păi, să începem cu începutul şi anume cu banii. Banii pe care îi câştigi în timp real ţi se dau la finalul turei, astfel încât să nu fie portofelul tău gol niciodată şi să îţi poţi permite ceea ce vrei zilnic. Fiecare model din cadrul Lucky Studio pleacă la finalul turei cu o suma minimă de 300 de lei.Este important că pe lângă această sumă zilnică se adună şi bonusurile. Bonusurile vin din partea performanţei, din partea partenerilor virtuali şi implicit din timpul pe care modelele îl investesc în Lucky Studio.

Pe lângă bani, siguranţa locului de muncă este principală, pentru că aici se lucrează pe baza unul contract de muncă legal, ceea ce înseamnă că fiecare model este asigurat. Constractul de muncă poate fi semnat pe o perioada de la o lună de zile până la 3 ani, ceea ce înseamnă şi un bonus în funcţie de vechime. Lucky Studio respectă legislaţia muncii, precum şi drepturile fiecărei angajate din cadrul studioului. În funcţie de contractul de muncă, contabilele de la Lucky Studio instruiesc şi ajută fiecare model să se plieze pe domeniu de activitate şi să găsească cea mai bună oportunitate pentru contractul de muncă.

Pe lângă acestea, se mai adaugă make-up gratuit zilnic. Lucky Studio deţine persoane competente, care se ocupă de machiajul modelelor zi de zi înainte ca acestea să între în legătură video cu prietenii virtuali. Ce înseamnă acest lucru? Frumuseţea înseamnă bani mai mulţi. Din start ai două avantaje la acest capitol: ai posibilitatea să câştigi mai mulţi bani şi te bucuri de o frumuseţe extremă în fiecare zi. Cine nu îşi doreşte propriul make-up artist? Probabil că ştim răspunsul, la fel cum ştim şi răspunsul la întrebarea „unde se câştigă mai bine?”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.