Cel mai bun lucru din viața mea: ziua în care m-am angajat la Lucky Studio Iași

0
1295
lucky studio

         Nu am ştiut ce înseamnă aprecierea unui lucru şi respectul până în momentul în care m-am angajat la Lucky Studio. La cel mai bun studio de videochat din ţară eu am învăţat ce înseamnă corectitudinea şi cum să mă descurc în viaţă. N-aş fi crezut vreodată că voi ajunge să învăţ tot ce ştiu dintr-un studio de videochat. DAR! Un mare “dar” este aici. Acesta este un motiv pentru care oamenii nu ar trebui să mai judece un lucru, înainte să simtă pe pielea lor.

Prin respectul cu care sunt tratată aici de către toate fetele care sunt modele, şi de către tot personalul … Am învăţat să ofer şi eu respect. Prin corectitudinea cu care mi s-au oferit banii şi un contract stabil şi legal am învăţat. Prin aceasta, am învăţat să fiu şi eu corectă cu ceilalţi. Nu m-am putut plânge niciodată despre aspecte legate de discreţie şi confidenţialitate la Lucky Studio. De fapt, nu mă pot plânge de nimic. Totul e aşa cum ar trebui să fie.

Sunt o persoană mai directă şi mai sinceră, aşadar, voi spune lucrurilor pe nume. În acest loc am învăţat o adevărată lecţie de viaţă. Începând să lucrez de la 18 ani, am avut ocazia să fiu ocrotită şi învăţată de cine trebuia. Fiind tânără, puteam ajunge pe mâinile cui nu trebuia. Însă, Lucky Studio mi-a oferit un alt drum. M-a luat sub aripa sa şi mi-a arătat cum trebuie să fie viaţa unei domnişoare. Mi s-a oferit un contract legal, prima dată de 1 an, apoi la încheierea sa, altul de 2 ani. Din aceste contracte, am primit bonusuri de  13.480, respectiv 26.530 lei.

În primele luni am început uşor. Câştigam 300 de lei pe zi, poate 350 sau 400. După jumătate de an, am ajuns considerabil la 600-700 de lei pe zi. La un calcul, îţi poţi da seama câţi bani înseamnă într-o lună. La câte zile lucrate? Păi la câte vrei. Programul, orele şi zilele le stabileşti cu managera. Nimeni nu te obliga să faci nimic la Lucky Studio. Eu sunt liberă ca pasărea cerului. Pot pleca imediat, dar nu vreau.

La început am primit sfatul de a lucra pe un profil non-adult, deoarece nu aveam experienţă. După ce am căpătat experienţa necesară, am trecut pe profilul adult, şi pot spune că eram chiar foarte pricepută. Pot mulţumi de n ori acestui studio de videochat, Lucky Studio.

Transportul era gratuit, dus-întors. Din start, încă un motiv pentru care Lucky Studio m-a protejat de-a lungul timpului. Ajungeam mereu în siguranţă acasă.

Tot ce am făcut până acum, şi fac în continuare, este 100% legal. Nimeni nu ar trebui să se teamă, este un domeniu care se potriveşte perfect unei femei. Suntem o societate încă neînţeleasă şi plină de prejudecăţi. Dar eu am învăţat o lecţie importantă, iar cu Lucky Studio poţi învăţa şi tu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.