Cel mai avantajos job în videochat îl primești la Lucky Studio Iaşi

0
1396
luckystudio.ro

Toată lumea a auzit măcar o dată de videochat. Mulţi au multe păreri despre acest subiect, însă de foarte multe ori, acestea se dovedesc greşite. Aşa obişnuiam şi eu să îmi fac impresii greşite, până să îi cunosc pe cei de la Lucky Studio Iaşi. Tot ceea ce a însemnat “probleme” în viaţa mea a fost rezolvat cu ajutorul acestui studio.

Într-adevăr, se câştigă foarte bine din acest domeniu, dar câştigurile pot fi mulţumitoare numai în momentul în care vorbim despre un studio profesionist. Lucky Studio este considerat cel mai profesionist studio de videochat din ţară. Ca dovadă, există şi numeroasele premii oferite la întâlnirile cu studiourile internaţionale.

La Lucky Studio am văzut cum este demersul unei afaceri în adevăratul sens al cuvântului, care este progresivă şi prosperă. În acest loc, câştigurile mele capătă dimensiuni colosale, fără niciun strop de exagerare. Sunt aici de mai bine de 5 ani, iar experienţa în domeniu m-a învăţat să fac diferenţa dintre un studio bun şi unul rău. Aceşti ani de evoluţie alături de Lucky Studio mi-au fost de mare ajutor. Am crescut alături de echipa Lucky Studio, am fost acolo la fiecare schimbare şi la fiecare premiu. Sunt mândră să fac parte din această echipă de excepţie.

Toţi aceşti ani mi-au fost de folos pentru a vedea importanţa unui job într-un studio profesionist, şi ce efecte are profesionalismul asupra mea. În primii mei ani de Lucky Studio, câştigam exact aşa cum mi s-a promis, între 300 şi 800 de lei. Uneori, depăşeam 1.000 de lei pe zi, însă totul depindea numai de voinţa mea.

Anii de experienţă s-au văzut în momentul în care am început şi eu să primesc premii, datorită studioului. Premiile “modelul zilei” şi “modelul lunii” au fost doar câteva recompense primite în urma muncii făcute cât mai bine. Pentru a câştiga modelul lunii, a trebuit să am cele mai mari câştiguri dintre toate modelele din acea lună. Iar aceste câştiguri nu au fost simple numere, ci adevărate averi. Mă refer la o sumă de 10.000 de dolari într-o lună, la care am primit şi un bonus de 1.000 de dolari de la site.

Mă bucur că m-am decis să încerc să colaborez cu Lucky Studio Iaşi acum 5 ani. A fost, cel mai probabil, cea mai bună decizie pe care am putut să o iau vreodată. Pentru jobul la Lucky Studio nu regret niciun moment şi nu voi regreta niciodată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.