AcasăHeyluxCe poate fi mai cool decat sa lucrez la Heylux Iasi?

Ce poate fi mai cool decat sa lucrez la Heylux Iasi?

Lucrand in foarte multe locuri de-a lungul anilor, am ajuns la concluzia ca niciun job in Iasi nu este mai perfect decat cel de la Heylux. Am tot zis ca poate exagerez eu, ca poate mai sunt joburi la fel de misto precum cel de la Heylux, dar zilnic ma conving ca nu este asa.

Chiar e foarte greu sa gasesc un job asemanator cu cel de la Heylux Iasi, pentru ca aici am parte de tot ce-mi doresc si nicaieri in alta parte n-o sa se mai intample asta. Multa lume si-ar dori macar un milion in plus la salariu in fiecare luna, pe cand eu pot avea in plus in fiecare saptamana intre 300 si 3.000 de lei de la Heylux.

Chiar si la interviu cand am venit la Heylux, studioul mi-a platit taxiul

castiguri heylux
castiguri heylux

Bonusurile saptamanale nu sunt singurele de care ma bucur si care-mi arata cat sunt de apreciata si respectata la studio, bineinteles. Chiar de la inceput mi s-a aratat ca sunt apreciata si rasplatita in permanenta pentru tot ce fac, cand mi s-a pus la dispozitie un bonus de angajare.

Stiu ca mai niciun alt angajator nu practica asa ceva, sa ofere bani pentru simplul fapt ca te-ai angajat intr-un loc, dar asta e chestia, ca Heylux este diferit de tot ce-am cunoscut pana acum.

Daca e s-o iau de la inceput, m-am bucurat de: transport gratis inca din primele zile (plus taxiul platit atunci cand am fost la interviu), sedinte foto gratis chiar si la inceputul angajarii, make-up in fiecare zi si cursuri de limba engleza, ca sa nu mai zic de trainingul specializat in videochat.

Acum, daca ar fi sa vorbim despre jobul tau, tu ce primesti acolo? Ai conditii de munca, ai colege de munca de treaba ca ale mele, propriul tau spatiu de munca, aparaturi performante? Nu, sunt sigura ca nu ai.

Am cel mai tare job din Iasi

castiguri heylux
castiguri heylux

Cu atat mai putin nu cred ca tu poti castiga zilnic cate 395 de lei la jobul tau, asa cum castig eu la Heylux Iasi. Din start, o multime de avantaje pe care niciun alt job nu le ofera. Sunt sigura de asta, pentru ca am lucrat in multe locuri si stiu.

Eu am ajuns la concluzia ca, orice as face, tot nu ar fi mai bine decat ce as face cu jobul de la Heylux, pentru ca programul de munca e super flexibil, banii sunt multi, conditiile super iar avantajele unice!

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read

spot_img