Ce faci dacă un alt model face mai mulți bani ca tine? E ok să o invidiezi?

0
47

În videochat, sunt zile și zile, perioade și perioade. Câteodată, tu câștigi mai bine. Alteori, alte colege ți-o iau înainte. E important însă cum reacționezi la situațiile astea. Poți să te bucuri excesiv când îți merge grozav și să te deprimi când e invers.

Supărarea și dezamăgirea nu te ajută însă deloc. Din contră, îți prelungesc timpul în care încasezi mai puțin. De asta e ok să privești senin tot ce se întâmplă. Adică pur și simplu să înțelegi că așa e jobul: cu suișuri și coborâșuri.

Fugi cât poți de invidie

Câteodată, apar chiar și situații care te apasă mai mult. Să zicem că ai două perioade la rând în care ai încasări sub așteptări. Iar alt model, pe care eventual nu îl consideri la nivelul tău, are succes.

Din experiență îți spun că apare uneori invidia. Începe să te deranjeze că altcuiva i se aliniază astrele și ție nu. Te simți dezamăgită poate de tine însăți. Și atunci, în loc să încerci să îndrepți lucrurile, simți cum te macină gândurile negative.

Sfatul nostru este să încerci să-ți dai seama cât mai din timp că te cuprind stări din astea. Cu cât le detectezi mai repede, cu atât ai șansa să le blochezi, să nu le lași să te afecteze. Pur și simplu fugi de invidie, că nu te ajută deloc.

Pe fond, nu rezolvi nimic dacă te gândești că unei colege îi vin mai mulți membri și ție nu. Asta o să dispară, apoi o să se întâmple din nou. Că așa funcționează videochatul în Iași. Nu merge liniar, uniform, ca să prevezi traficul și încasările.

Sunt suișuri și coborâșuri. Esențial este să ai imaginea de ansamblu: cum evoluezi la nivelul a 3-4 perioade, sau la nivelul unui an? Dacă faci progrese pe perioade mai lungi, înseamnă că n-ai de ce să-ți faci griji.

E posibil chiar ca acel model care acum face mai mulți bani ca tine să fi avut noroc. Adică pur și simplu să fi dat de 1-2 membri care cheltuiesc mai mult cu ea. Dar, nefiind la nivelul tău, probabil că n-o să știe să-i fidelizeze. Și va reveni la standardul ei real.

Devino din nou un model de succes

În orice situație negativă este și ceva bun. Important e să ai ochi să vezi cum poți întoarce situația în favoarea ta. Din moment ce gândești pozitiv și ceri ajutorul trainerelor de la Preziosa, lucrurile se îndreaptă, ai să vezi!

Cel mai ok e să te întrebi de ce ți-a mers ție mai rău. Poate ai fost mai dezorganizată cu programul, ai neglijat membrii, nu le-ai trimis destule mesaje. Sau ar fi fost cazul să înveți mai bine engleza, să investești în ținutele tale.

Din moment ce gândești așa, deja e o abordare pozitivă. Poți să lucrezi la detalii care să-ți deschidă drumul către o revenite. Din nou, fundamentală e colaborarea cu trainerele de la Preziosa, care sunt alături mereu de tine.

Pe urmă, observă ce face acel model căruia îi merge mai bine. Poate a venit cu niște idei noi la program sau a făcut o schimbare de look. Nu e nicio rușine să te inspiri de la altcineva și să aplici și tu ce ți se potrivește.

La Preziosa, lucrăm mult pe LiveJasmin. Suntem chiar un studio Certificat, ceea ce înseamnă că putem solicita la site ajutor suplimentar pentru tine. De exemplu, cerem extra-promoții, dacă ești serioasă și te folosești ca lumea de ele.

De asemenea, avem ocazia să cerem sprijin din partea adminilor de la LiveJasmin. Se uită pe contul tău, fac tot felul de statistici despre cum ai evoluat în ultimul timp și facem o ședință online cu ei. Cu datele în față și cu expertiza lor, deja avem mai multe direcții de evoluție.

În concluzie, nu te lăsa dominată de o perioadă mai proastă. Și, mai ales, nu invidia pe nimeni, că nu te ajută. Hai să abordăm situația matur, s-o analizăm și să vedem ce-i de făcut. Întotdeauna depășim situațiile de genul ăsta și revenim la succes! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.