Cât câștigi printr-un contract pe o lună de zile la Lucky Studio

0
1284
lucky studio iasi

Mereu mă întrebam ce face ca o femeie să fie diferită de alta şi ce anume o face să fie apreciată. Acum am aflat şi răspunsul. Lucky Studio este pentru multe femei avantajul de a fi în top. Cum anume? Odată ce intri în familia Lucky Studio, ai parte de o mulţime de avantaje din videochat.

Prima zi de muncă

Încă din prima zi de muncă mi-am dat seama de o mulţime de chestii. Primul lucru pe care l-am văzut a fost un contract de muncă. Aici scria că o lună de zile este suficient timp să mă acomodez. Plata la zi era scrisă în contract. Bineînţeles că nu doar plata la zi m-a atras. Managera mi-a spus că pot câştiga undeva între 300 şi 800 lei pe zi. De altfel, aveam parte şi de un pachet bonus în valoare de 1.720 lei. Mă gândeam acum ce pot face cu aceşti bani. Doar că, nu erau efectiv bani, ci produse şi servicii de îngrijire. O şedinţa completă de coafură şi machiaj ce include: tuns, vopsit, spălat şi aranjat. Apoi nici manichiura mea nu era uitată. Mi s-au pus unghii false, eu, cea care nu a avut niciodată unghii puse.

Plus că, după ce am fost aranjată şi coafată şi îmbrăcată în accesorii specifice unui model de videochat, am avut o şedinţă foto. Aici o domnişoară fotograf a avut grijă să îmi scoată în evidenţă trăsăturile. Tot cu ajutorul acestei tinere drăguţe fotograf mi-am construit propriul portofoliu de fotografii. Nici mie nu îmi venea să cred cât de superbă eram în poze. Eram o cu totul altă femeie. Simţeam că mă iubesc mai mult, că mă apreciez mai mult.

Ce mi-a trebuit ca să optez pentru contractul de o lună de zile cu Lucky Studio?

În principiu să cunosc o limbă străină, franceza sau engleza, şi mai apoi să optez pentru un program de muncă. Aveam de ales program cu 7, 8 sau 9 ore pe zi. Eu am ales 7 ore pe zi, 5 zile pe săptămână. Mi se pare cel mai ok. Ziua aveam timp să merg la facultate şi după-amiaza ajungeam la studio şi îmi făceam treaba. La finalul turei o şoferiţă mă conducea cu maşina Lucky Studio direct la scara blocului meu.

Mi s-a spus de multe ori că dacă stau departe de studio, pot să optez şi pentru o colaborare de acasă cu Lucky Studio, în condiţia în care primeam un comision de 80% din încasări zilnic. Am ales tot ceea ce am considerat că este mai potrivit pentru mine. Cu Lucky Studio am ales bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.