AcasăHeyluxCat castig eu in doar 5 zile la Heylux, din videochat?

Cat castig eu in doar 5 zile la Heylux, din videochat?

Cand te gandesti ca e atat de usor sa castigi bani din anumite domenii, parca nu-ti mai vine sa-ti bati capul cu altceva. Eu am facut si facultate si-am zeci de diplome, dar tot mai usor mi s-a parut sa fiu model de videochat la Heylux. Ca, dupa cum stii, in tara la noi trebuie sa iti rupi spatele cu munca multi ani ca sa ajungi unde vrei.

Cu facultate sau fara, tot trebuie sa muncesti cel putin 4-5 ani sa ajungi sa ai mai mult de 2.000 de lei lunar (asta in cazurile bune). Multi au impresia ca daca fac nu stiu ce facultate, imediat vor avea job si vor avea bani. Gresit! Sora mea a facut una din cele mai bune facultati si a stat 3 ani acasa pana si-a gasit job in domeniu.

Am vazut ca pot avea o cariera chiar si din videochat la Heylux

dc3520668653e2dbe4e6b2d8d1e3ac84

Si stii cu cat e platita? Cu 1.700 de lei lunar:|. Poate unii considera asta mult, dar eu o vad ca pe o suma mica, pentru ca are, totusi, o multime de diplome si studii. Nicio facultate nu iti da imediat job dupa terminarea studiilor, mai pe scurt.

Eu am terminat Dreptul, dar uite ca stateam pe tusa. Pentru a putea profesa in domeniu, imi trebuia o suma exorbitanta de bani, pe care nu o aveam. Acea suma trebuia data pentru a putea intra in Barou si dupa aceea urmau vreo 10 ani in care nu faceam mare lucru, ci faceam munca altora.

Abia dupa ani de zile de experienta urma sa profesez si eu si sa incep sa-mi fac o cariera. Asa ceva? Nu, inadmisibil! Eu am vrut o cariera cat mai repede, nu degeaba am invatat atata, atatia ani. Neavand incotro, mi-am zis ca mai bine ma angajez ca model de videochat la Heylux Iasi si aia e.

In 5 zile aici castig mai mult decat altii au intr-o intreaga luna

Pana la urma, aici castig in 5 zile cat n-as fi castigat niciodata ca avocata. Castig in fiecare zi cam cate 405 lei, adica peste 2.000 de lei in 5 zile! Nu intr-o luna, peste 2.000 de lei cash in 5 zile, fii atenta aici, doar 5 zile. Mie inca nu-mi vine sa cred ce spun aici, sunt inca uimita.

Pai cu aceasta sansa, de ce sa ma stresez cu altele? Videochatul la Heylux este si mai usor si mai accesibil mie. Prefer sa-mi fac o cariera din asta, momentan, si cand voi strange bani, voi continua si cu planurile initiale cu Dreptul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read

spot_img