Cat am castigat eu in prima mea zi de videochat cu Heylux

0
1227

 

Acum ca am in fiecare zi castiguri intre 450 si 650 de lei la Heylux, prietenele mele au impresia ca asa a fost mereu si ca am avut norocul sa castig din prima zi atat. Cele care fac videochat stiu bine ca nu este asa, ca nimeni nu castiga sumele acestea din prima. Adica pentru a castiga bani din videochat, iti trebuie multa vointa si ambitie.

Bineinteles, ambitie cand vine vorba de comision. Pentru ca la Heylux poti primi si 6.000 de lei lunar ca si salariu fix, fara sa te mai gandesti la comision, la ambitie sau la vointa. Insa eu n-am vrut niciodata sa ma limitez la cei 6.000 de lei, cand stiu ca pot mai mult.

Toata lumea stie ca la Heylux se castiga zilnic intre 300 si 800 de lei

De obicei, fetele care nu sunt sigure pe ele aleg salariul fix, dar apoi se gandesc mai bine si dupa ce se obisnuiesc cu videochatul, opteaza si ele pentru comision. De ce? Pentru ca numai datorita acestuia ele pot castiga zilnic intre 300 si 800 de lei. Asa se pot autodepasi mereu, pot evolua si pot avea un viitor frumos.

Nu zic ca acei bani nu sunt indeajuns, repet. Adica nicaieri altundeva nu vei mai primi un salariu fix de 6.000 de lei, e o suma foarte frumoasa de bani. Dar uite ca eu am vrut si vreau mai mult si orice fata care se angajeaza ca model de videochat ajunge sa spuna asta la un moment dat. Stii cand?

Cand observa cate sute de milioane se pot castiga de pe urma acestui domeniu de munca. Dupa cum spuneam, in prima mea zi de videochat am castigat fix 10 dolari. Da, exact, 10 dolari. Nu te asteptai la asta, nu? Avand in vedere ca acum castig si cate 650 de lei zilnic…

Am avut 10 dolari in prima zi, iar acum am si cate 650 de lei zilnic

Dar am avut vointa. Am stiut ca o sa se poata mai mult si asa a fost. Cu ajutorul traineritelor de la Heylux Iasi, dar si datorita conditiilor excelente de munca de aici, am reusit sa evoluez frumos si astazi ma numesc un model de videochat in adevaratul sens al cuvantului.

Asta trebuie sa stii tu, dar si prietenele mele care au impresia ca din prima se castiga asa. Da, mai sunt cazuri in care multe fete au noroc. Adica la Heylux fetele noi castiga intre 150 si 300 de lei pe zi, deci se poate. Insa pentru a ajunge la castiguri ca ale mele, iti trebuie rabdare si ajutor din partea celor de la Heylux Iasi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.