AcasăBeneficii Lucky StudioCare este motivul principal pentru care trebuie să alegi Lucky Studio?

Care este motivul principal pentru care trebuie să alegi Lucky Studio?

        Te-ai gândit vreodată la care este cel mai bun job în Iaşi, la ce viitor poate să-ţi ofere şi unde te vezi peste câţiva ani? Eu ştiu că acum 7-8 luni eram panicată că munceam pe un salariu de 1.200 de lei şi nu mă vedeam absolut nicăieri în viitor. Asta până în momentul în care am pus punct şi mi-am schimbat cariera, alegând Lucky Studio.

Nu am ales acest studio de videochat în Iaşi întâmplător. Am auzit că se fac angajări în videochat în acest loc şi ştiam că este cel mai bun studio de viedochat din Iaşi şi din ţară. Deci nu am ales nimic întâmplător, ci am ales în funcţie de statistici şi premii. Care a fost primul în top, acela a fost şi candidatul perfect pentru mine, în cazul meu fiind Lucky Studio.

Lucky Studio este singurul angajator român care oferă un salariu garantat de 4.500 de lei sau plată la zi, între 300 şi 800 de lei!

          Motivul principal pentru care am ştiut că Lucky Studio este alegerea potrivită şi n-am regretat este faptul că oferă zeci de variante din care pot alege. Prin asta, mă refer direct la beneficiile financiare. Pe lângă veniturile lunare pe care eu le pot obţine, mai primesc şi bonusuri săptămânale şi bonus de angajare.

Deci sunt deja 3 metode prin care eu primesc bani la Lucky Studio, în vreme ce la vechiul job abia mă chinuiam să păstrez salariul de baza de 1.200 de lei.

Uite, eu câştig zilnic la Lucky Studio 250 de lei, asta după doar câteva săptămâni de muncă. Ştiu că voi câştiga şi mai mult. Şi mai primesc şi bonusuri săptămânale peste 300 de lei şi am primit şi bonusul de angajare după 30 de zile.

Comision de 80% din câştiguri sau 4.500 de lei lunar!

Totul este mai mult decât mulţumitor la Lucky Studio, iar dacă vreodată nu m-ar fi mulţumit plata la zi şi comisionul progresiv de până la 80% din câştiguri, alegeam altă grila de salarizare.

Sau nu ştiai că pot să aleg la Lucky Studio să primesc fix 4.500 de lei lunar? Da, exact. Condiţia pentru acest salariu este să lucrez 5 zile pe săptămână, a câte 8 ore. Ţi se pare o condiţie grea? Mie nu mi se pare nimic mai ideal decât atât. N-am mai întâlnit nicăieri în România asta.

Şi pe deasupra, am parte şi de transport gratis în fiecare zi, make-up şi coafuri care mai de care, şedinţe foto şi un program lejer. Eu chiar nu mai am ce să cer de la Lucky Studio, pentru că oricum îmi oferă mai mult decât am avut până acum.

 

10 COMENTARII

  1. Nu, nu e mare. Lucky Studio chiar oferă acest salariu garantat, pentru fetele care nu sunt sigure pe comision. Asta înseamnă să îţi apreciezi angajatele şi să le oferi mai multe variante de alegere

  2. Dar este totul adevărat. Poţi să vii la Lucky Studio şi poţi să te asiguri, iar dacă nu este adevărat ce ţi s-a spus, poţi pleca oricând. Dar te asigur că nu vei vrea să pleci :*

  3. Dacă ai 18 ani e perfect, te poţi angaja oricând, iar de aspect nu te îngrijora, sunt sigură că arăţi cum trebuie :* Fă-ţi curaj, nu-ţi fie frică :* Nu vrei tu să-ţi permiţi orice? Atunci ia atitudine 😀

  4. Dacă prietenii nu te susţin atunci când vrei să faci ce simţi, înseamnă că nu îţi vor binele. Dacă tu crezi că videochatul la Lucky Studio este bun pentru tine, de ce nu încerci? Nu cred că-ţi plăteşte prietena ta facturile, ci tu.. Aşa că… :*

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read

spot_img