Care este cel mai mare avantaj pe care il am la jobul in videochat de la Heylux Iasi?

12
1917

Te-ai gandit de curand de ce videochatul la Heylux este atat de recunoscut si are atat de mult succes? Pentru ca sunt sigura ca ai auzit macar o data de acest studio de videochat, deoarece este cel mai bun din Iasi si din tara. Si cum Iasiul este un oras al studentilor care cauta joburi pentru a avea bani, Heylux s-a dovedit a fi solutia multor iesence.

Intrebarea mea este: Stii de ce Heylux este atat de dorit de romance? Presupun ca un motiv ai putea sa-l stii, si anume faptul ca aici se castiga intre 300 si 800 de lei zilnic. Iar aceste sum ear atrage orice studenta care sta in chirie si are nevoie de bani pentru cheltuieli, dar si distractie.

De ce toate iesencele vor sa se angajeze in videochat la Heylux?

Dar daca ti-as spune ca nu acesta este motivul pentru care iesencele se angajeaza la Heylux? Exact, este un alt motiv pentru care Heylux este atat de cunoscut si anume faptul ca este aflat sub conducerea celor de la Lucky Studio. Mai exact, Heylux este creat de cea mai profesionista echipa de femei din Romania, echipa Lucky Studio.

Cu totii stiu cat de faimos este Lucky Studio in randul romancelor, pentru ca s-a afirmat in domeniul videochatului ca fiind printre cele mai benefice studiouri si cele mai legale. Si fiindca ofera o asemenea siguranta, bineinteles ca fetele se angajeaza cu incredere chiar si la Heylux, pentru ca practic este acelasi lucru.

Singura diferenta dintre Lucky Studio si Heylux este ca unul este mai prietenos la aspect, cu amenajari simpatice si primitoare, iar altul este mai luxos, mai rafinat si mai indraznet. In rest, Lucky Studio si Heylux sunt unul si acelasi. Iar asta face ca Heylux sa aiba un mare atu in fata tuturor studiourilor de videochat.

Heylux este primul studio de videochat din Iasi cu adevarat extraordinar

In primul rand pentru ca ofera cele mai mari bonusuri de angajare, de pana la 13000 lei CASH, cel mai mare comision din castiguri (de pana la 80%), si cele mai calitative servicii zilnice: transport, training specializat, cursuri, sedinte foto, schimbari de look odata la 6 luni si make-up zilnic.

Pe langa toate aceste, Heylux ma mai bucura si cu cele mai bune conditii de munca. E liniste in propria mea camera (pe care, apropos, eu am ales-o), nimeni nu am deranjeaza si gata cu sefii sacaitori care-mi spun ce sa fac! Sunt libera sa castig bani in fiecare zi la Heylux si ma delectez cu asta in fiecare secunda. In sfarsit am dat si eu peste un job in Iasi asa cum trebuie!

12 COMENTARII

    • In primul rand ca toata cladirea de la studio are peste 400 de metri patrati si fiecare fata lucreaza in ture diferite. Asa e posibil ca toate sa poata lucra la Heylux si sa poata face bani 😀

    • In primul rand ca toata cladirea de la studio are peste 400 de metri patrati si fiecare fata lucreaza in ture diferite. Asa e posibil ca toate sa poata lucra la Heylux si sa poata face bani 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.