AcasăPreziosaAngajeaza-te la Preziosa si vei primi o suma mare drept bonus de...

Angajeaza-te la Preziosa si vei primi o suma mare drept bonus de angajare!

Lucrul cel mai misto in domeniul videochatului este ca ai de unde alege. Sunt studiouri si studiouri, fiecare cu ofertele sale si ai de unde alege, dar preferabil este sa alegi dintre cei mai buni. Eu cand am ales Preziosa, am stiut sigur unde vin si ce conditii de munca voi avea, tocmai de asta am si dorit sa fiu model de videochat aici.

Pe mine m-au interesat foarte tare sumele de bani despre care se vorbea in jobul de la Preziosa. Sumele de bani de aici nu sunt atat de des intalnite la toate studiourile, sa stii. Se castiga bani din videochat, dar nu tot timpul. Sunt fete care poate se chinuie sa castige 4.000 de lei pe luna din videochat.

Ca model de videochat la Preziosa, eu castig cel putin 5.000 lei lunar

In vreme ce la Preziosa acesta este minimul pe care il poti castiga ca model de videochat. Pentru unele fete, aceasta suma poate parea mare, dar de fapt este minimul pe care o fata il castiga in studio. Si parerea mea este ca aici intervin si conditiile de munca.

Pentru ca daca fetele nu ar beneficia de conditiile de munca de la Preziosa, nu ar castiga atat. Dar cand vezi ca ai cele mai misto aparaturi in fiecare camera de logare, decoratiuni stralucitoare si luxoase, mobilier premium si cate si mai cate, pe langa trainerii specializati in videochat care ajuta fetele cu sedinte, normal ca e si evident sa ai castiguri.

Numai bonusurile de angajare mari pe care Preziosa le pune la dispozitia modelelor de videochat arata cat este de bun acest studio. De departe, este cel mai serios studio de videochat din Iasi, pentru ca sunt corecti si legali cu fiecare fata in parte. Daca unei fete i se promite ceva la Preziosa, atunci acel lucru se indeplineste.

M-a atras foarte tare bonusul mare de angajare oferit de studio!

Cand eu m-am angajat la Preziosa, mi s-a spus ca voi primi un bonus mare de angajare. O suma de peste 4.000 de lei, lucru ce m-a atras, evident, pentru ca insemnau bani primiti cadou. Oricine este tentat de asta, sa fim realisti acum. Aceasta suma a fost promisa si-n functie de perioada contractuala aleasa de mine.

Ei bine, dupa un timp in care am lucrat la Preziosa si am castigat zilnic binisor (cam in jurul a 320 de lei zilnic), imi primesc si suma promisa drept bonus de angajare. Ah, ce suma frumoasa de bani! Si totul doar pentru ca m-am angajat la Preziosa. De stiam, alegeam contractul mai mare si primeam un bonus de peste 10.000 lei cash!

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read

spot_img