Am ales sa fiu model de videochat la Heylux si-s super multumita

0
1028
loc de munca heylux
loc de munca heylux

Am regretat multe decizii pe care le-am luat in viata, dar angajarea la Heylux n-am regretat-o niciodata. Cel mai sigur este ca n-o sa regret niciodata ca m-am angajat ca model de videochat la Heylux, indiferent de ce-o sa se intample. Cei de aici au avut grija sa ma primeasca cu atat de multa caldura, incat sa nu regret nimic.

Daca ar fi fost sa fie regrete, oricum n-ar fi fost in legatura cu castigurile mele de aici sau bonusurile, pentru ca acestea au fost si vor fi mari mereu. Daca era ceva ce as fi putut regreta, erau conditiile sau atmosfera de aici, dar pana si acestea sunt impecabile. Ce sa regret la un lucru absolut perfect?

Totul, absolut totul de la Heylux este impecabil, la fel si castigurile

loc de munca heylux
loc de munca heylux

Caci de cand am venit aici, am parte numai de lucruri frumoase. Plus ca orice lucru spun este luat in considerare, sunt respectata si tratata ca atare, niciodata nu m-am simtit inferioara sau dispretuita in vreun fel. O luam pas cu pas. Camerele de logare sunt vreo 6-7 la numar la Heylux, plus cele vreo 17-18 de la Lucky Studio, fiindca este unul si acelasi studio.

Sunt multe oricum, n-am stat sa le numar. Sunt destule :))) fiecare camera de logare este dotata cu computere performante super scumpe, camere de filmat profi, lumini, stative, umbrele si canapele din piele de la Mobexpert. Tapetul este fie Versace, fie Gucci, oricum este scump si este foarte frumos, face tot decorul.

Curatenia este 10/10, absolut impecabila si serviciile nici nu mai zic. In momentul in care am semnat contractul de colaborare cu Heylux Iasi, am inceput sa beneficiez de servicii precum cursurile de limba engleza, trainingul specializat in videochat, sedintele de: make-up, foto, video, transportul si cazarea gratis si un bonus in bani cash.

Sunt model de videochat la un studio unde ma simt perfect

loc de munca heylux
loc de munca heylux

De altfel, totul este legal si discret, castigurile depasind la fiecare model suma de 400 de lei zilnic. Ca model, sunt libera sa aleg camera de logare, programul si metoda de plata. Comisionul incepe de la 50% si ajunge la 80% foarte usor, cu bonusurile saptamanale oferite de Heylux, intre 60 si 6000 de lei.

Suntem numai fete aici si avem toate dotarile necesare pentru a putea castiga sute, mii de dolari din videochat. Niciodata n-am avut nicio plangere cu privire la corectitudinea lor, la plati, la conditiile de munca sau la bonusuri. Acum iti poti imagina de ce nu regret nicio clipa angajarea de la Heylux Iasi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.