AcasăHeylux6.000 de lei castiguri lunare, garantate de studioul de videochat Heylux Iasi

6.000 de lei castiguri lunare, garantate de studioul de videochat Heylux Iasi

Cand ma gandesc ca acum cateva luni aveam un salariu atat de mic, iar de cand m-am angajat în videochat la Heylux Iasi am cate 6.000 de lei in fiecare luna, mi se pare fantastic. Mi se pare ceva ireal, mai ales ca am avut o schimbare extrema intre joburi si salarii. Lucram la un fast-food inainte, pe 1.200 de lei lunar, iar la Heylux castig 6.000 de lei din videochat.

De multe ori mi-a suras ideea de a face videochat, insa mereu dadeam inapoi pentru ca nu credeam ca sunt in stare sa castig din videochat. Auzisem de comisioane, de castiguri si bonusuri de performanta, de faptul ca fetele care fac videochat o duc foarte bine, dar eu nu ma vedeam printre ele.

Am cautat informatii despre videochat in Iasi pe www.heylux.ro

Stiu cum este sa lucrezi pe comision si ma gandeam ca in videochat va fi la fel de greu. Aveam nevoie de stabilitate si ma temeam ca daca lucrez pe baza unui comision, nu voi avea. Am tot refuzat sa fac videochat pana in momentul in care mi s-a spus de Heylux Iasi.

Intrasem pe pagina lor web si m-am documentat, iar pe site am vazut o sectiune in care se vorbea despre suma de 6.000 de lei oferita ca salariu garantat la Heylux. Citisem de vreo 3-4 ori sa ma asigur ca am vazut bine, pentru ca initial nu imi venea sa cred ca se poate asa ceva.

Imi tot spuneam in mintea mea cum este posibil ca un studio sa ofere suma de 6.000 de lei lunar ca si salariu garantat. E mult, e foarte mult! Recunosc, mi-a fost destul de dificil sa cred asta la inceput, de aceea mi-am zis sa ma si duc la un interviu intr-o zi.

Am castigat în prima luna 4.000 lei din videochat in Iasi

Intr-o zi libera de la munca mi-am facut timp sa merg la interviu la Heylux, unde mi s-au explicat toate avantajele videochatului in cel mai bun studio de videochat din Iasi. Adevarul este ca acolo mi-am dat seama ca eu chiar vreau sa incerc videochatul, ca m-am ferit degeaba.

Era totul frumos, elegant, rafinat, numai cu femei in jur, liniste si pace, confort, discretie totala… Cum sa fi refuzat asa ceva? Mi-am zis sa incerc sa vad cum este si am decis sa merg pe varianta salariului garantat, desi multe fete de la studio mi-au garantat ca se castiga super bine de pe comision.

Am vrut sa ma asigur mai intai ca-mi primeam salariul garantat promis si dupa aceea poate m-as fi gandit la alta varianta. Ma crezi ca am ramas masca atunci cand m-am vazut cu 4.000 de lei in mana? Nu-mi venea sa cred! Se pare ca pana la urma Heylux a meritat tot efortul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read

spot_img